Sotkamon Jymy ja Jyväskylän Kiri ratkoivat paremmuutta toisessa puolivälierässä tänään Hippoksen stadionilla Jyväskylässä. Kiri sai viime ottelun ratkaisijat eli Rautiaisen veljekset kuriin tällä kertaa, mutta eivät lainkaan juoksuja. 0-4 ja 0-6 jaksot eivät jätä selittelyille sijaa lainkaan. Kirin ykköspalkinnon nappasi Itä-Lännessäkin tällä kaudella nähty Kimmo Carlson. Sotkamon Jymyn paras oli kokenut lukkari Toni Kohonen, joka löi tänään kunnarin Kirin ulkokentästä. Katsojia Jyväskylässä oli tänään 1478. Ottelusarja on nyt Jymylle 2-0.

Hyvinkää jatkaa hyvien yleisömäärien edessä pelejään. Tämän päivän ottelussa Hyvinkään Tahkon ottelua seurasi 1812 silmäparia. Tahko ei ole kuitenkaan päässyt puolivälierissä näyttämään vahvaa lyöntipeliään, kun kauden toinen yllättäjä Joensuun Maila sitä vastoin onnistui tänään laajalla rintamalla. Tahkon ykköspalkittu oli Antti Vihtkari ja Joensuun Mailasta paras oli Mikko Kemppainen, joka löi kaksi ja toi kolme juoksua. Mainittakoon, että Tahkolla oli 12 kolmostilannetta ja JoMalla 24. Ottelusarja on tällä hetkellä JoMalle 3-0.

Koskenkorvan Urheilijat ja Pattijoen Urheilijat punnersivat tiukat jaksot, jotka lopulta menivät lukemin 3-2 ja 3-3. Pattijoelta kaikista lyönneistä vastasi joukkueen lyöjäjokeri Jukka-Pekka Vainionpää, joka sai myös joukkueensa ykköspalkinnon ansaitusti. Kotijoukkueen ykköspalkinnon sai Veli-Pekka Yli-Hirvelä, joka kipitti kolme kertaa kotipesään palamatta ja keräsi seitsemän kärkilyöntiä. Koskenkorva johtaa sarjaa 2-1.

Vimpelin Veto murskasi tänään kotikentällään Kiteen Pallo-90:n avausjaksolla lukemin 13-1. Tällaisen jälkeen usein ote katoaa, kun kuvitellaan helppoa voittoa ja näin kävi tänään vimpeliläisille.  Toisella jaksollakin tilanne oli jo 3-0 Vimpelille, kunnes Topi Hurskainen löi kolmannessa vuorossa kunnarin. Viimeisellä tasoittavalla vielä Mika Laukkanen, Sami Partanen ja Mikko Sirviö löivät kotiin Jussi Hurskaisen, Juhani Myyryläisen ja Toni Laakson. Supevuoro päättyi myös lukemiin 3-4, kun Laukkanen löi ajolähdöstä kunnarin ja kotiin tulivat Pasi Kokkonen, Laakso ja Jussi Hurskainen.  Näin kiteeläiset taistelivat koko joukkueen voimin ottelusarjaan 1-2 kavennuksen.  Katsojia Vimpelissä oli 1692.

Alemmissa pudotuspeleissä Kouvolan Pallonlyöjät voittivat 2-0 (5-1, 8-2) Nurmon Jymyn. Sami Joukainen löi kahdeksasta kotiutustilanteesta jokaisesta juoksun ja Nurmon Matti Korhonen löi 3 lyötyä, molemmat keräsivät joukkueensa ykköspalkinnon. Kankaanpäässä avausjakso meni Alajärven Ankkureille 3-7, toinen jakso kotijoukkueelle 6-1 ja supervuoro myös Kankaanpään Mailalle lukemin 3-2.  Alajärven ykköspalkittu oli kokenut jokeri Jukka Ristimäki kahdella lyödyllä juoksulla ja Kankaanpään ykköspalkittu 1+4/2 tehoin Juha Suorauha. Alemmissa pudotuspeleissä ottelut olivat ensimmäiset, kolmella voitolla huokaisu sarjapaikan säilyttämisestä ja kaksi viimeistä pelaavat ykköspesiksen kahden parhaan kanssa ensi kesän superpesispaikasta.