Naisten puolella käytiin eilen kolme kamppailua. Helsingissä mittaa toisistaan ottivat kotijoukkue Roihu-Pesis ja liperiläinen Viinijärven Urheilijat. Avausjakso oli jälleen roihulaisilla pirteä, mutta avaus sarjapiste jäi vielä tulematta. Toinen jakso olikin jo sitten leveämmällä erolla. Ottelu päättyi lukemin 0-2 (4-5, 2-9). Vieraiden juoksuista neljä löi Inka Pietilä.

Palkitut
Roihu-Pesis

I Henni Kauppinen
II Johanna Pakarinen

Viinijärven Urheilijat
I Emmi Satokangas
II Noora Jantunen

Kempeleessä paikallinen Kempeleen Kiri joutui ahtaalle toisella jaksolla pitkämatkalaisia vastaan, kun vastustajana oli Turku-Pesis. Näin ollen kotijoukkue sai vaan kaksi pistettä. Ottelu päättyi lukemin 1-0 (5-1, 4-4). Kotijoukkueen ykköspalkittu Henna Juka juoksi kunnarin ja toi neljä tavallista.

Palkitut
Kempeleen Kiri

I Henna Juka
II Sarita Heikkinen

Turku-Pesis
I Anuliisa Rautakorpi
II Laura Hauta

Sotkamolaisen Vuokatin Vedon ja Rauman Lukon koitos päättyi 1-0 (4-4, 7-4) sarjanousijalle. Kotijoukkueelle yhden juoksun löi ja kaksi toi Essi Saastamoinen. Vieraiden juoksuista sitä vastoin kaksi juoksua löi ja yhden toi Mirka Rintamäki. Ottelussa erikoista oli vieraiden antamat seitsemän vapaataivalta, kun joukkueen lukkarina aloittanut Marjut Rantanen loukkaantui kesken ottelun eikä joukkueella ollut varalukkaria mukana.

Palkitut
Vuokatin Veto

I Juulia Lautaoja
II Nita Keskitalo

Rauman Lukko
I Mirka Rintamäki
II Sini Strander