Naisten superpesis

Jyväskylän Kirittäret taipui eilen jaksoin 0-2 (0-4, 3-4) kotikentällään Hippoksella Kempeleen Kirille. Vierailija ei odotellut enää ihmeitä vaan nöyryytti kotijoukkuetta heti avausjaksolla. Kotijoukkue ei saanut juoksun juoksua aikaan. Toisella jaksolla oli tasaisempaa. Kirittäret johtivat jo viimeiseen vuoroon mentäessä 3-0, mutta vieraat nousivat tasoihin ja ohi.

Palkitut
Jyväskylän Kirittäret

I Johanna Vikman
II Jenna Hakkarainen

Kempeleen Kiri
I Sarita Heikkinen
II Meri Kontu

Miesten Superpesis

Kiteen Pallo-90:n ja Kankaanpään Mailan ottelussa Kiteen Rantakentällä avausjaksolla nähtiin juoksuilottelu, kun kuusitoista juoksua jakaantui kotijoukkueen kymmenen ja vieraiden kuuden juoksun verran. Toisella jaksolla kotijoukkue teki vain juoksuja, mutta katsojien hämmennykseksi jääden ainoastaan kahteen. Näin ollen ottelu kotijoukkueelle jaksoin 2-0 (10-6, 2-0). Ilta oli kokeneiden pelaajien juhlaa, kun katsoo palkittujen nimien osalta ottelua.

Palkitut
Kiteen Pallo-90

I Sami Partanen
II Mika Laukkanen

Kankaanpään Maila
I Jukka Latvala
II Jouni Itävalo

Hyvinkään Tahko isännöi kotiotteluaan Pihkalassa Alajärven Ankkureita vastaan. Jaksot menivät 2-0 kotijoukkueelle, mutta mitalijoukkueeksikin povattu Tahko oli lujilla. Avausjakso meni toki 6-2, mutta toinen jakso oli tiukempi lukemin 4-3.

Palkitut
Hyvinkään Tahko

I Riku Rantanen
II Petri Kulmala

Alajärven Ankkurit
I Sami Mikkolanaho
II Henri Itävalo

Sotkamon Jymyn vieraana oli toinen mitalijoukkueeksi ennustettu, kun vieraspelimatkalle Kainuuseen oli saapunut kauden vahvasti sisäpelissään aloittanut Koskenkorvan Urheilijat. Tällä kertaa vieraiden sisäpeli oli laimeaa, kun vieraat saivat vain kaksi juoksua. Kotijoukkueen kaikki kaksitoista pelaajaa keräsivät merkintöjä lyötyjen ja tuotujen pisteiden sarakkeisiin. Etenijänä tunnettu Jere Vikström innostui lyöjänä, kun löi kolme juoksua kaiken kaikkiaan. Jaksot menivät 2-0 (12-1, 6-1) Sotkamon Jymylle.

Palkitut
Sotkamon Jymy

I Antti Hartikainen
II Toni Kohonen

Koskenkorvan Urheilijat
I Mikko Haukkala
II Juha Puhtimäki

Illan tiukin ottelu käytiin Seinäjoen JymyJussien ja raahelaisten Pattijoen Urheilijoiden välillä. Avausjakso meni vieraille lukemin 1-2, mutta toisella jaksolla seinäjokelaiset takoivat viisi, kun vieraat jäivät nollille. Supervuoro mentiin soikeissa nollanolla-lukemissa. Kotiutuskisa paahtavassa helteessä päättyi lopulta vieraille 1-2, joten koko ottelu vieraille 1-2 (1-2, 0-5, 0-0, 1-2).

Palkitut
Seinäjoen JymyJussit

I Jukka-Pekka Vainionpää
II Ville Viita

Pattijoen Urheilijat
I Jussi Kemilä
II Marko Pelkonen