Kouvolassa ja Koskenkorvalla tänään taottiin roppa kaupalla juoksuja. Suurin yllätys nähtiin Vimpelin saarikentällä, kun Vimpelin Veto menetti hävisi avausjakson Jyväskylän Kirille. Kiri ja Veto heräsivät sisäpelin osalta juoksutehtailuun vasta avausjakson kolmannen tasoittavalla. Toisella jaksolla juoksuja tehtiin tasaisemmin. Supervuoron ratkaisijakaksikko oli viime kaudella vielä Kirissä pelannut, kun Mikko Rantalahti löi kotiin Perttu Hautalan. Näin ollen ottelu 2-1 (1-2, 5-2, 1-0) Vedolle.

II Taneli Rantatorikka

Toinen supervuoroon mennyt peli nähtiin Kankaanpäässä, kun viime vuoden hallimestari Kankaanpään Maila taipui Alajärven Ankkureille jaksoin 1-2 (1-3, 1-0, 0-1). Alajärven lyönneistä puolet löi Tero Rantakangas ja kotiin saapui kaksi kertaa neljästä juoksusta Matti Saukko. Kankaanpään molemmat juoksut toi Jonne Kemppainen.

II Matti Saukko

Joidenkin mukaan kaksitoista juoksuakin ottelussa on jo "pesislukemia". Sellainen määrä nähtiin juoksuja Joensuun Mailan ja Seinäjoen JymyJussien välillä, vieraat veivät kolme pistettä jaksoin 0-2 (2-3, 3-4). Lyöntitehtailusta vastasi varsin tuttuja nimiä, kun suurimmista lyöntimääristä vastasi Joensuun Mailasta Juha Niemi lyömällä neljä, kolmeen ylsi vieraista Markku Hylkilä ja kahteen saman joukkueen Jukka-Pekka Vainionpää.

II Markku Hylkilä

Kotikaupungissani Kouvolassa nähtiin ventin verran eli kaksikymmentäyksi juoksua, kun vierasjoukkue Pattijoen Urheilijat juoksutti Kouvolan Pallonlyöjien kakkospuolta hakemaan läpilyöntejä. Jaksoin 0-2 (3-5, 3-10) vieraspisteet matkaavat toiseen kulmaan Suomea eli Raaheen. Kokenut Marko Pelkonen ja nuori Antti Korhonen löivät viisi juoksua mieheen, lisäksi Pelkonen löi yhden kunnarin. Kotijoukkueen tehot jakautuivat tasaisesti yhdeksälle miehelle.

II Antti Korhonen

Koskenkorvalla ei jääty huonommaksi, kun Kiteen Pallo-90 löi vieraskentällä juuri tuon yllä mainitun kaksikymmentäyksi juoksua. Normaalisti Koskenkorvan Urheilijoiden yksitoistakin juoksua riittää, mutta jaksot silti vieraille 0-2 (2-6, 9-15). Kunnarimiehiä oli kotijoukkueesta yhden kunnarin mieheen takonut kärkikaksikko Veli-Pekka Yli-Hirvelä ja Mikko Haukkala. Kiteeläisjoukkueesta kunnareita löi Topi Hurskainen sekä Mika Laukkanen yhden ja Toni Laakso kaksi, joista jälkimmäinen takoi kaikkiaan huikeat kuusitoista kärkilyöntiä.