Eilen käytiin miesten superpesiksessä yksi ottelu, kun Vimpelin Veto kohtasi kotikentällään Kouvolan Pallonlyöjät. Kotijoukkue voitti 1800:n katsojan edessä kolmostilanteet 29-6 ja ottelun jaksoin 2-0 (3-0, 15-2).

Palkitut
Vimpelin Veto

I Mikko Kanala
II Henri Puputti

Kouvolan Pallonlyöjät
I Juho Hacklin
II Sasu Toikka

Porissa kotijoukkue ei antanut vierailevalle sarjanousijalle Helsingistä eli Roihu-Pesikselle yhtään juoksua. Kotijoukkuekaan ei ollut vahvimmillaan sisäpelissään avausjaksolla. Kaksi juoksua riitti sen voittamiseen. Toisella jaksolla kotijoukkue takoi seitsemän, joten ottelu 2-0 (2-0, 7-0) Porin Pesäkarhuille. Katsojia Porissa oli 1116 ja kolmostilanteet 19-4.

Palkitut
Porin Pesäkarhut

I Kaisa Salmela
II Milla Lindström

Roihu-Pesis
I Jenni Vinnari
II Mervi Morgan

Toinen mestarisuosikki Lapuan Virkiäkin oli toisen sarjanousijan Mansen Räpsän kanssa ahtaalla. Toisin kuin Porissa, avausjakso meni Virkiälle lukemin 6-2, mutta toinen kotijoukkueelle 2-1. Kotijoukkue teki voittojuoksunsa vasta viimeisessä vuoroparissaan. Näin ollen ottelu Virkiälle 2-0 (6-2, 2-1). Kolmostilanteet menivät kotijoukkueelle lukemin 17-8, katsojia Lapualla oli 712.

Palkitut
Lapuan Virkiä

I Saija-Maria Saari
II Elina Mäki

Mansen Räpsä
I Henna Peltokangas
II Anne Tolonen

Vihdin Pallo yllätti kotikentällään Rauman Lukon. Sarjan ennakosuosikeilta pisteet napannut kotijoukkue voitti ottelun jaksoin 2-1 (1-2, 1-0, 1-0). Kolmostilanteet menivät kotijoukkueelle lukemin 15-7, katsojia Lapualla oli 310.

Palkitut
Vihdin Pallo

I Outi Aho
II Saara Suomalainen

Rauman Lukko
I Marjut Rantanen
II Tiina Andreasen

Toinen yllätys nähtiin Liperin Viinijärvellä, kun paikallinen Viinijärven Urheilijat taipui sotkamolaiselle Vuokatin Vedolle jaksoin 1-2 (6-7, 3-1, 0-4). Avausjaksolla kotijoukkue johti jo lukemin 6-1, kun vieraat nousivat kahdessa viimeisessä vuoroparissa jaksovoittoon. Supervuorossa kotijoukkueella oli kolme kotiutusyritystä, joista kaksi päättyi paloon ja yksi haavoittumiseen. Katsojia Viinijärvellä oli 405 ja kolmostilanteet menivät lukemin 23-22 Viinijärvelle.

Palkitut
Viinijärven Urheilijat

I Noora Jantunen
II Inka Pietilä

Vuokatin Veto
I Essi Saastamoinen
II Heta Rautiainen