Sotkamon Jymy pelasi tänään nihkeän sisäpelin vieraillessaan tulevalla Itä-Länsi -paikkakunnalla, Seinäjoella. Lieneekö futishuuma vallannut joukkueen vai mikä? Joukkue sai kahdeksan sisävuoron aikana tehtyä vain yhden juoksun. Paljon enemmän ei tehnyt kotijoukkue JymyJussitkaan, mutta kaikki kolme pistettä jäi lakeuksille. Jaksot päättyivät 2-0 (1-0, 2-1). Joukkueiden parhaina palkittiin tänään Joonas Eirola kotijoukkueesta ja vieraista Niilo Piiponniemi. Kakkospalkinnot keräsi kotijoukkueen lukkari Jani Viljanen ja Jymyn Antti Hartikainen.  

Jos oli nihkeää runkosarjan kärkijoukkueella, kakkosena oleva Vimpelin Veto taipui kotonaan Joensuun Mailalle jaksoin 0-2 (1-6, 5-6).  Vieraiden jokerit olivat etenkin liekeissä: kakkospalkittu Juha Niemi keräsi kunnarin ja neljä lyötyä sekä yhden tuodu juoksun, ykköspalkitulle Sami Joukaiselle neljä lyötyä ja yksi tuotu juoksu ja Lauri Kiviselle kaksi tuotua juoksua. Kotijoukkueen palkittuja olivat kakkospalkinnolla Sami Haapakoski ja ykköspalkinnolla Perttu Hautala.

Kiteelläkin nähtiin vähäjuoksuinen ottelu, kun kotijoukkue Kiteen Pallo-90 voitti Hyvinkään Tahkon jaksoin 2-0 (3-1, 2-0). Palkintoraati muisti kotijoukkueesta ykköspalkinnolla kunnarin, yhden lyödyn ja yhden tuodun juoksun kerännyttä Topi Hurskaista. Kakkospalkinto meni kiteeläisistä Toni Laaksolle. Vieraista raati palkitsi Tahkon ainoan juoksun lyöneen Petri Kulmalan ykköspalkinnolla ja kakkospalkinnolla juoksun kotiin tuoneen Juha Korhosen.

Illan viimeisessä ottelussa Pattijoen Urheilijat kellisti kotikentällään Rännäriillä odotetusti Jyväskylän Kirin jaksoin 2-0 (6-1, 4-1). Kotijoukkueesta Tapio Salo, kuka Tapio Salo löi kaksi juoksua ja toi yhden juoksun. Salon nimi saattaa huomenna löytyä eri aviiseista, mutta silti kakkospalkittu joukkueesta oli kokenut Pertti Mäkelä, joka löi yhden ja toi yhden juoksun. Ykköspalkittu oli PattU:sta jokeritykki Jarmo Viittanen, joka löi kunnarin, kolme tavallista ja yhden tuodun juoksun. Kirin palkinnot keräsivät ykköspalkittuna hyvää vaihtolyöntipeliä esittänyt Miikka Matikka sekä kakkospalkittuna yhden juoksun lyönyt Pasi Rajala.