Miesten minipudotuspelien toiset kamppailut käytiin tänään. Seinäjoella JymyJussit oli isäntänä Kiteen Pallo-90:a vastaan.  Tappio tietäisi Jymyjusseille kauden päättymistä ja voitolla puolivälieräpaikan kohtalo siirtyisi huomiseen Kiteelle. Kotijoukkue onnistui nappaamaan voiton jaksoin 2-0 (1-0, 2-1). Kunnareita ottelussa ei tällä kertaa nähty. Kotijoukkueesta parhaana palkittiin Ville Viita, joka toi kaksi joukkueensa juoksuista ja kiteeläisjoukkueesta Topi Hurskainen, joka toi joukkueensa ainoan juoksun.

Hippoksella Jyväskylän Kirin kohtalo oli lähteä lomien viettoon, kun vierailija Hyvinkään Tahko nappasi toisen voiton parissa jaksoin 1-2 (2-1, 2-4, 0-0, 0-2). Joukkueiden konkarit, Tahkon Juha Korhonen ja Kirin Jukka Latvala löivät molemmat mieheen kolme juoksua ja saivat ottelusta parhaan pelaajan palkinnot. Kunnareita ei nähty myöskään Hippoksella.

Naisten ykköspesis päättyi tänään. Aiemmin uutisoimani Oulun Lipottaret varmisti nousun superpesikseen. Mainittakoon, että Lipottarien Emilia Linna voitti lyöjätilaston, etenijätilaston ja kärkilyöntitilaston seuraavilla lukemilla, joka ei edes pelannut kahdessa joukkueensa ottelussa.

Emilia Linnan tilastot naisten ykköspesiksessä:
16 ottelua
Lyödyt: 12 kunnaria ja 53 lyötyä
Tuodut: 39
Kärkilyönnit: 132

Kaikissa runkosarjan otteluissa pelanneista paras kärkilyöntiprosentti: Maria Kitola, Mynämäen Vesa

Mynämäen Vesa ja Lappajärven Veikot pelaavat noususta superpesikseen sarjan, joka ratkeaa kolmella voitolla.