Jyväskylässä kotijoukkue Jyväskylän Kiri kohtasi avausottelussa Hyvinkään Tahkon. Tasaisessa ottelussa loppuratkaisu nähtiin vasta kotiutuskisassa, jossa vierailija oli parempi ja ottelu näin Tahkolle lukemin 1-2 (4-0, 2-3, 0-0, 2-4).

Toisessa ottelussa toimitsijakin lienee tilastoita tehdessään ollut hämmennyksen vallassa, mutta eipä mitään. Voittaja saatiin silti selville myös Tahkon ja Sotkamon Jymyn kamppailussa. Siinä viime vuosien menestysjoukkue Jymy oli parempi jaksoin 0-1 (6-6, 2-2, 0-0, 3-4). Mainittakoon, että ottelusta on lauantaina päivällä tilastoniilot voineet lukea avausjakson päättyneen sotkamolaisille lukemin 6-34. Näihin lukemiin sentään ei ole luottaminen.

Turnauksen päätösottelussa isäntäryhmä Jyväskylän Kiri joutui toteamaan Jymyn vahvuuden hyvästä avausjaksostaan huolimatta. Ottelu päättyi jaksoin 2-0 (1-0, 6-2) kainuulaisten hyväksi. Sotkamon Jymyllä uutena pelaajana SM-halliturnauksissa esiintyi Ville Majava, joka oli jo aiemmin pelannut onnistuneen harjoitusottelun ja näin lunastanut joukkueessa pelipaikan. Tästä turnauksesta Joensuun lopputurnaukseen jatkaa ainakin Sotkamon Jymy.