Kaikki ei mennytkään, kuten moni jo aavisteli. Viinijärven Urheilijat hoitivat oman ottelunsa lukemin 0-1 (0-4, 2-2) Kempeleessä Kiriä vastaan ja ilouutinen joukkuetta on kohdannut, kun he ovat kuulleet Vihdin Pallon yllätyksestä Lappeenrannan Pesä-Ysejä vastaan ottelussa, joka päättyi vihtiläisille lukemin 2-0 (5-4, 8-1). Muut ottelut tänään päättyivät YPJ Kauhava - Jyväskylän Kirittäret 0-2 (2-3, 1-5), Rauman Lukko - Lapuan Virkiä 0-2 (1-6, 0-2) ja Turku-Pesis- Porin  Pesäkarhut 0-2 (0-5, 0-10).

Puolivälieräennakot

Perjantaina alkavissa naisten pudotuspeleissä Jyväskylän Kirittäret kohtaavat Ylihärmän Pesis-Junkkarit. Vahva ja monipuolinen Kirittäret hoitanee ottelusarjan lukemin 3-0.  Muut ottelusarjat alkavat lauantaina.

Tarkkaile heitä
Jyväskylän Kirittäret : Elina Mäki, Tiina Tolonen ja Marjukka Urpelainen.
YPJ Kauhava, Ylihärmä : Piritta Kärnä, Terhi Pesonen ja Henna Peltokangas.

Lapuan Virkiä kohtaa Rauman Lukon ja yhtä lailla tämä näyttää selvältä ennakkoon, joten mestaruuden puolustaja Virkiä mennee välieriin suoraan 3-0 lukemin.

Tarkkaile heitä

Lapuan Virkiä: Paula Saloranta, Tanja Vehniäinen ja Emmi Viitala.
Rauman Lukko: Miia Karppanen, Enni Kylä-Kause ja Elina Perkiömäki.

Porin Pesäkarhut päättävät hyvän päätöksen runkosarjalle saaneen Vihdin Pallon lennon. Jaksovoiton Vihti saattaa kotikentällään saada, mutta se ei tuo otteluvoittoa tällä kertaa. Kuitenkin Vihti voi olla tyytyväinen kauteensa, vaikka Pesäkarhut otteluvoitoin 3-0 eteneekin välieriin.

Tarkkaile heitä

Porin Pesäkarhut: Hanna Hirvikoski, Heidi Kuusisto ja Carita Toiviainen.
Vihdin Pallo: Virpi Hukka, Mari Sallinen ja Johanna Tallgren.

Viinijärven Urheilijoiden ja Lappeenrannan Pesä-Ysien kamppailu on ottelusarjana tiukin ja hyvän ottelusarjan pelanneelle joukkueelle on vielä edessä palkintona välieräpaikka. Siihen hvyän rytinän tästä sarjasta saavan joukkueen tie voi vielä olla yllättävä myös sarjan ennakkoon kovimmille kolmelle kestomenestyjälle. Arvioni on, että Viinijärven Urheilijat jatkaa sarjasta lukemin 3-1.

Tarkkaile heitä
Viinijärven Urheilijat: Maria Heikkinen, Maija Kaappola ja Anu Pulkkinen.
Lappeenrannan Pesä-Ysit: Sonja Koskinen, Iina Lehkonen ja Piia Pulkkinen.

Runkosarjassa lyöjätilaston voitti: Tanja Vehniäinen, Lapuan Virkiä 3+72
Runkosarjassa etenijätilaston voitti: Emmi Viitala, Lapuan Virkiä 60
Runkosarjassa kärkilyöntitilaston voitti: Mari Sallinen Vihdin Pallo 132
Kuuten kunnariin runkosarjassa ylsivät Jyväskylän Kirittärien kaksikko: Tiina Tolonen ja Elina Mäki.