Miesten päättyneen kauden mestarista, Vimpelin Vedosta, on ensimmäinen syömähammas vaihtanut maisemia. Etenkin välierissä ja finaaliotteluissa mainioita otteita esittänyt Juha Suorauha on päättänyt vaihtaa seuraa. Uusi osoite on 1+1 sopimuksella nousija Kankaanpään Maila.

Suorauha on nähty useassa eri seurassa, mestaruuden tultua muistoihin, on miestä varmaan kyselty eri puolille maata. Kyrön Voiman kasvatti pelasi niin runkosarjan kuin pudotuspelitkin yli 60%:n tehoilla. Tämä on merkittävä luku, kun puhutaan vaihtolyöjä/lyöjäjokerista. Huipulla on toki edelleen hyville lyönneille kentällä aina tilaa, mutta aina vaan vähemmän.

Ikää Suorauhalla on vasta 31, joka ei ole paljon mitään pesäpallossa. Mielenkiintoista on nähdä, millaiseen rooliin mies nousijajoukkueessa istutetaan. Vahvuudet tiedetään miehen osalta varsin hyvin, varma pomppu, mutta takavuosina mies oli myös hyvä koppari.

Nyt siellä olisi muun muassa Markku Hylkilä Oulun Liposta tulleena myös entinen huippukoppari, joten onko kenties luvassa sarjan kokenein kopparipari vai jotain muuta? Osaamista joka tapauksessa löytyy ja ainakin tietotaitoa nuoremmille, jos ei muuta.