Naisten pronssiottelu jatkuu huomenna. Tänään käytiin Porin Pesäkarhujen ja Rauman Lukon välillä toinen osaottelu. Keskiviikkona voiton kotonaan napannut Lukko taipui Pesäkarhujen vieraana jaksoin 2-1 (2-3, 2-1, 1-1, 2-1).

Avausjakso
Avausjakson avaussisävuorossa vierailija Rauman Lukko siirtyi 0-1 johtoon, kun Niina Jokinen kotiutti Miia Tervosen. Tasoittavassa vuorossa Porin Pesäkarhujen Riika Räsänen tasoitti lyönnillään lukemat, kun kotiin kipitti Emilia Itävalo. Toisen vuoroparin alussa Laura Jokinen kotiutti Jenna Kammi-Rahnaston siirtäen vieraat jälleen johtoon. Tämän jälkeen oli taukoa kotiutusrintamalla aina kolmannen vuoroparin tasoittavalle saakka, jolloin Susanna Puisto kotiutti Maria Suomisen lukemiksi 2-2. Neljännessä vuoroparissa nähtiin vielä yksi juoksu, kun vieraiden Meri Kontu löi jakson voittojuoksun ja kotiin saapui Jokisista tällä kertaa Laura.

Toinen jakso
Toinen jakso alkoi kotijoukkueen juoksulla, kun avausvuoroparissa Puisto löi tällä kertaa kotiin Henna Jukan. Tasoittavassa vuorossa Kontu kotiutti jälleen, tällä kertaa Jokisista saapui kotipesään Niina. Toisen jakson voittojuoksu nähtiin kotijoukkueen toimesta vasta neljännen vuoroparin alussa, jolloin kotiin Räsäsen lyönnillä saapui Itävalo.

Supervuoro
Supervuoroparin alussa raumalaiset sai juoksun, kun Enni Kylä-Kause kotiutti Tervosen. Tasoittavalla vuoroparilla kotijoukkueen Susanne Ojaniemi kotiutti Milla Lindströmin. Näin ollen ratkaisu siirtyi kotiutuskisaan.

Kotiutuskisa

Kotiutuskisassa nähtiin kolme onnistumista yhteensä. Ensin raumalaisjoukkue oli sisäpelivuorossa, joukkueen kolmannessa parissa Niina Jokinen kotiutti Laura Jokisen lukemiksi 0-1. Porilaispareista, ensimmäisessä parissa Susanne Ojaniemi kotiutti Henna Jukan ja viimeinen pari onnistui, kun Minttu Vettenranta löi Maria Suomisen kotiin.