Tänään on vuorossa kaksi joukkuetta eri puolilta maata, toinen on Etelä-Suomen ylpeys: Hyvinkään Tahko ja toinen pohjoisesta eli raahelainen Pattijoen Urheilijat. Ajatuksiaan Supervuorolle antoivat Tahkon kokenut lajitaituri Juha Korhonen ja pelinjohtaja Sami Sirviö sekä Pattijoelta lautasherra Topi Kosonen sekä pelinjohtaja Jari Törmänen.

Hyvinkään Tahko aloittaa kautensa Joensuun Mailan vieraana 10.5. ja Pattijoen Urheilijat kaksi päivää myöhemmin Jyväskylässä Kirin vieraana. Tahko jatkaa vieraskiertuetta Loimaalla pelattavassa ottelussa Kankaanpään Mailan vieraana, mutta kotiin joukkue pääsee näyttämään taitojaan 17.5. Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Pattijoen Urheilijoiden ensimmäinen kotikoitos on 14.5. Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan.

Ensin on vuorossa pelinjohtajat...

1. Mitkä ovat tämän kauden tavoitteet? 

Jari Törmänen: Ylemmät pudotuspelit
Sami Sirviö: Tahkon tavoite on voittaa kauden viimeinen peli.

2. Mitä uutta on luvassa joukkueenne ilmeessä tulevalla kaudella? 

Sami Sirviö: Uudet pelaajat tuovat oman värinsä. Pelkonen tuo lisää läpilyöntiuhkaa sisäpeliin. Odotan myös meidän ulkopelin menevän paljon eteenpäin edellisetä kaudesta.

Jari Törmänen: Haastajana sarjaan.

3. Veikkaa mitalikolmikko.

Jari Törmänen: Sotkamo, Joensuu, Seinäjoki

Sami Sirviö: Joensuu, Sotkamo, Hyvinkää

4. Veikkaa, montako pelaajaa joukkueestasi pelaa tänä kesänä Itä-Lännessä? 

Sami Sirviö: 3 pelaajaa

Jari Törmänen: 3

ja sitten taas pelaajat...

1. Miten on harjoittelukausi sujunut?

Juha Korhonen: Talvikausi on sujunut tähän mennessä todella hyvin. Fyysisesti olen paremmassa kunnossa kuin moneen vuoteen. Toivottavasti kunnon paraneminen tulee näkymään positiivisesti peli-esityksissä. Harjoitteluun on joukkueena tuotu uusia elementtejä, joista crossfit on varmasti piristänyt fysiikkapuolta. Vastaaavasti Klaukkalan kuplahalli on antanut kevätkaudella lajiharjoitteluun uusia mahdollisuuksia.

Topi Kosonen: Hyvin on sujunut sekä joukkueella että itsellä. Joukkue on harjoitellut tiiviisti yhdessä jo lokakuusta, joten yhteisharjoittelukausi on ollut poikkeuksellisen pitkä. Omatoimijaksojakin on väliin mahtunut. Joukkueessamme on paljon nuoruuden intoa, ja se tuntuu kummasti tarttuvan meihin vähän kokeneempiinkin. Vaikka Raahessa keväät ovat yleensä kylmiä, ja ulkoharjoitusten alkamista joutuu odottelemaan vielä tovin, olo on erittäin motivoitunut!

2. Mitä uutta sinulta saadaan on lupa odottaa kesällä?

Topi Kosonen: Sisäpelin osalta kotiutuksia, toivottavasti mahdollisimman useita. Ulkopelissä uskon syöttäväni aiempaa korkeampaa tolppaa ainakin joissain tilanteissa. Ja kaikkia uutuuksia en luonnollisestikaan paljasta, tulkaa kentille katsomaan!

Juha Korhonen: Tänä talvena olen enemmän keskittynyt vanhojen temppujen entistä parempaan hallitsemiseen. Viime kesänä hivenen nähty kupperi lienee entistä enemmän käytössä tulevan kesänä.

3. Kerro joku ikimuistoinen tarina pelireissulta tai pukukopista.

Juha Korhonen: Jokunen vuosi sitten teimme aamutreenin Juvalla ja sen jälkeen kävimme Juvan ABC:n rahtaritilassa pesulla ja söimme lounaan. Kiteella päästyämme nimeltämainitematon (nykyinen kärkietenijämme) rupesi etsimään pelikassiaan bussin alakerrasta, mutta ei löytänyt sitä mistään. Hetken miettimisen jälkeen selvisi, että kassi oli jäänyt ABC:n aulaan odottamaan paluumatkaa. Kopissa juniori sitten rupesi nöyrästi kyselemään löytyykö ylimääräisiä piikkareita, räpylää, pelipukua jne. Kasaan saatiin lopulta riittävät tavarat.

Topi Kosonen: Pukukoppitarinoita en ala kertomaan, koska se mitä tapahtuu pukukopissa, pysyy pukukopissa. Kerrottakoon kuitenkin yksi pelireissutarina:
Olimme menossa pelaamaan viidettä finaalia Sotkamoon syksyllä 2008. Taisimme olla Paltamon kohdalla, kun kolmion takaa tuli henkilöauto vaarallisesti bussimme eteen. Bussikuskimme joutui tekemään äkkijarrutuksen ja sen jälkeen paineli "hienovaraisesti" äänitorvea muutaman kerran edellä ajaneelle. Tämä henkilöauto pysähtyikin hetken päästä bussipysäkille ja viittoi meidätkin pysähtymään. Kuljettajamme avattua bussin oven mies totesi: "Sulla oli vilkku päällä, luulin että käännyt!" Kuljettajamme vastasi vain: "Saahan sitä luulla!" Sitten jatkoimme matkaa. Muiltakin osin se reissu oli ikimuistoinen, ja mestaruuden kunniaksi bussin äänitorvi oli vielä kovemmassa käytössä paluumatkalla!

4. Mitä terveisiä haluat välittää joukkueesi faneille?

Topi Kosonen: Nuori joukkueemme tarvitsee kannustusta kenties enemmän kuin koskaan. Eläkää tunteella mukana ja kannustakaa hyvinä ja myös heikkoina hetkinä!

Juha Korhonen: Tervetuloa sankoin joukoin katsomaan pelejämme. Joukkue on jonkin verran uudistunut ja pelaajistossa on entistä enemmän Tahkon kasvatteja. Toivottavasti tämä näkyy katsojamäärien nousuna ja entistä äänekkäämpänä kannustamisena.

5. Veikkaa kauden lyöjäkuningas ja etenijäkuningas.

Juha Korhonen: Jukka-Pekka Vainionpää ja Niko Korhonen

Topi Kosonen: Ex-Patut Jukka-Pekka Vainionpää ja Tuomas Jussila.