Alajärven Ankkurit
 
 

Joukkue on kokematon superpesikseen, mutta pitkän kokemuksen omistava ja lajille vaativasti suhtautuva pelinjohtaja ei jätä katsojia kylmäksi. Uudet miehet ovat aina uusia uudelle sarjatasolle. Pesäpallossa se mahdollistaa yllätyksiä. Suuret yllätykset joukkue kuitenkin tarvitsee heti kauden alkuun, jos aikoo pelata kauden päättyessä playoffeja.
 
 

Avainpelaajia: Juha-Matti Jaatinen, Jouni Oja-Lipasti, Tuomo Rautio ja Jere Saukko.
 
 

Hyvinkään Tahko
 
 

Joukkue ei ole merkittävästi muuttunut viime kaudesta. Lyöjäarsenaali tulee tekemään etenkin kotikentällä paljon juoksuja, jos tilanteen rakentaminen onnistuu kivuttomasti. Ulkopelissä kokemattomalle joukkueelle voi tulla kauhun hetkiä. Tärkeintä on se, miten joukkue jaksaa latautua vuoroparista toiseen käytävään taisteluun.
 
 

Avainpelaajia: Juha Korhonen, Riku Rantanen, Timo Rantatorikka ja Lauri Vierimaa.
 
 

Joensuun Maila
 
 

Joukkue on jälleen kainuulaistumassa hyvää vauhtia. Menestystä nauttineita pelaajia on paljon. Kaikkia yhdistää halu saada vastuuta ja ottaa sitä. Joukkueessa on nyt paljon nopeasti kiitäviä jalkoja ja laadukkaita ulkopelaajia. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka yhtenäisenä joukkue pelaa etenkin vierasottelunsa.
 
 

Avainpelaajia: Tommi Nissinen, Joni Nousiainen, Aleksi Rautiainen ja Juha-Matti Sirviö.
 
 

Jyväskylän Kiri
 
 

Joukkue on pysynyt aika lailla samanlaisena, mutta tulokaspuolella on kovassa tehtävässä pelinjohtaja. Joukkueessa on vahvoja arvo-ottelutason pelaajia, mutta tason heitteleminen joukkueen sisällä saattaa olla uhka Keski-Suomen menestykselle. Joukkueen tekemistä on hiottu monta vuotta ja tavoitteet seuralla ovat vähitellen pudotuspeleissä.
 
 

Avainpelaajia: Perttu Hautala, Hannu Kiukkonen, Jyri Kyllönen ja Mikko Rantalahti.
 
 

Kankaanpään Maila
 
 

Yllättäjä nappasi hallimestaruuden ja joukkue varmasti sai itseluottamusta paljon lisää. Harjoitteluilo on varmasti kaikki kaikessa, kun mietitään sitä, miten joukkue pärjää pitkän ja kuuman kesäkauden bussimatkoineen. Joukkueessa on paljon sisä- ja ulkopeliosaamista. Lisäksi joukkueessa on lahjakkaita lupauksia, ketkä ovat hyvässä opissa.
 
 

Avainpelaajia: Sami Heinikainen, Teemu Isoketo, Jukka Latvala ja Ilari Siutla.
 
 

Kiteen Pallo-90
 
 

Kiteellä on odotettu kuumeisesti, että lahjakas joukkue ottaisi yhden askeleen lähemmäksi sarjan kärkipäätä. Nyt siihen on täydet mahdollisuudet, kun joukkue sai merkittävät vahvistukset tärkeisiin ulkopelitehtäviin. Joukkue voi vireeseen päästyään edetä tällä kaudella pitkälle ja kesällä Sotkamossa voidaan nähdä paljon kiteeläisiä Itä-Lännessä.
 
Avainpelaajia: Pasi Kokkonen, Toni Laakso, Matti Latvala ja Simo Rahunen.