Seinäjoen Peto-Jussit

Seinäjoen Peto-Jusseilla on viimeisenä joukkueena naisten superpesiksessä kauden avaus. Sunnuntaina joukkueen avaus on Turussa. Tämän kauden joukkue on osittain tuntematon pesäpalloyleisölle ja pitkälti myös minullekin. Tuntemattomuus voi olla vahvuus oikein otettuna. Avainpelaajia joukkueessa ovat: Kirsi Ala-Lipasti, Reetta Aralinna, Henna Hakulinen ja Leena Sippola.

 

Turku Pesis

Turku-Pesis edustaa Superpesiksessä harvinaista suuren kaupungin seuraa. Turussa naispesiksen eteen on kuitenkin tehty sitoutuneesti töitä ja joukkue on mennyt eteenpäin askel askeleelta. Tämän kauden suhteen joukkue aloittaa kauden tänään Porissa Pesäkarhuja vastaan. Avainpelaajia joukkueessa ovat Maija Merivalo, Roosa Luoma, Oona Svärd ja Jatta Vuorinen.

 

Vihdin Pallo

Vihdin Pallo on 1990-luvun menestysseura. Joukkue tekee uutta tulemista uuden sukupolven voimin. Sarjanousija on tiukassa paikassa. Kysymys kuuluu, miten nuori joukkue jaksaa pitkän kauden, jos vaikeuksia tulee. Yllätyksen joukkue järjesti häiritsemällä Kirittärien halliturnausta. Avainpelaajia ovat: Annukka Färm, Virpi Hukka, Saara Suomalainen ja Johanna Tallgren.

Viinijärven Urheilijat

Viinijärven Urheilijat ovat matkalla sarjan huipulle. Kausi alkaa huomenna sarjanousijaa vastaan. Edessä on värikäs ottelu, jossa toisella on intoa ja toisella halu näyttää, että talven aikana on menty eteenpäin. Viinijärvellä on tehty pitkäjännitteistä työtä ja nyt seuralla on mahdollisuudet pitkälle. Avainpelaajia ovat: Maija Kaappola, Eeva Parviainen, Anu Pulkkinen ja Riika Räsänen.

Ylihärmän Pesis-Junkkarit

Ylihärmän Pesis-Junkkarit edustaa kuntaliitosten myötä Kauhavaa. Ylihärmässä on jonkin verran tapahtunut muutoksia. Joukkue on verkkosivujen mukaan ainakin harjoitellut etelän auringossa, nyt tuivertaa kotimainen ilmasto ja vähitellen tulee kesä, joka on pesäpalloilijalle riemun kiljahdusten aikaa. Avainpelaajia ovat: Titta Liuski, Marianne Reinikka ja Mirka Rintamäki. Kauden avaus on tänään Hippoksella Jyväskylän Kirittärien vieraana.