Kempeleen Kiri saalisti hetki sitten ensimmäisen voittonsa miesten superpesiksessä. Halli-SM:n viimeisessä alkulohkon ottelusssa joukkue kellisti Ouluhallissa Pattijoen Urheilijat jaksoin 2-0 (4-2, 3-2).

Avausjakson ensimmäisen vuoroparin aloittavassa sisävuorossa pattijokelaisryhmä meni 0-2 johtoon, kun ensin Jussi Kemilä kotiutti Ville Majavan ja hetkeä myöhemmin Topi Kosonen löi Tapio Salon kotipesän turviin. Toisen vuoroparin tasottavalla kokenut lyöjätykki Jarmo Viittanen iski Aki Hanhelan kotiin lukemiksi 1-2. Kolmannen täyttävällä Jyri Kyllönen iski Heikki Savikosken kotiin tasoituslukemiin 2-2. Viimeisessä sisävuorossaan PattU ei saanut kolmosilannetta, mutta KeKi sai ykköskärjen pelaajilla tilanteen Jani Moilaselle, joka kotiutti Savikosken ja Onni Määtän jakson päätöslukemiksi 4-2.

Toisella jaksolla KeKi tuli pirteänä ja joukkue sai avausjuoksun heti ensimmäisessä sisävuorossa. Juhani Ojala löi ja kotiin kiiruhti Aki Hanhela. Tasoittavassa sisävuorossa PattU:n kokenut kapteeni Kosonen juoksutti Paavo Peltoa kotiin tasoituslukemiksi. Toisessa sisävuorossa kumpikaan ei saanut tilanteita, mutta kolmanne alussa Kyllönen kotiutti mainioita otteita uudessa seurassa alkuturnauksessa esittäneen Määtän. 2-2 lukemat tasoittavassa vuorossa löi Eino Järvelä ja kotiin tuli Jan Hankala. Neljännen alussa Kyllönen löi vielä jakson päätöslukemat 3-2. Kotipesään saapui Savikoski.

Kolmostilanteet: 16-8 KeKi:lle, yleisöä 220. Ja tämä raportti oli blogin 600:s bloggaus.