Supervuoro tavoitti pelaajan pohjoisesta ja pelaajan etelästä, pohjoista edustaa Vuokatin Vedon Linda Kukkohovi ja Roihu-Pesistä Helsingistä edustaa Venla Rapila.

kukkohovilinda_kairantanen-normal.jpg
Linda Kukkohovi toimii Vuokatin Vedon lukkarina. Kuva: Kai Rantanen

 

1. Miten menee tässä vaiheessa harjoituskautta?
 

Linda Kukkohovi: Harjoituskausi etenee ja kesä lähenee ihanan hurjaa vauhtia. Hyvin on harjoittelu edennyt. Minä täällä Oulun suunnilla kovasti jo odottelen muuttoa Sotkamoon, jotta pääsee täysipainoisesti joukkueen mukaan reenaamaan. Tällä hetkellä on paikallisilla omatoimikausi menoillaan, mutta minulle arkipäivää.


Venla Rapila: Talvikausi on ollut onnistunut kokonaisuus. Pikkuhiljaa alkaa Pajalan&Järviahon rääkkäämä jumi muuttua voimaksi, ja voima nopeudeksi. 

rapilavenla_kuvaverkko_foto_profiili-nor
Nopeajalkainen Venla Rapila edustaa Roihun etenemisvoimaa. Kuva: Kuvaverkko Foto Profiili


2. Milloin pääsette tai oletteko jo aloittaneet ulkona harjoituskauden?

Linda Kukkohovi: Hiukka alkaa nyt olla reenikunnossa, joten pääsiäisen jälkeen menemme ulos.

Venla Rapila: Ensimmäiset ulkotreenit taisivat olla jo maaliskuun puolella, mutta halliin on palattu muutamia kertoja sen jälkeen. Nyt viikkotreenit pyörivät jo vakituisesti pihalla, ja me reissupelaajat olemme valloittaneet Kupittaan.

 
3. Mitkä ovat seuranne tavoitteet tulevalle kaudelle?

Linda Kukkohovi: Joukkueen kesän tavoitteet päätetään yhdessä myöhemmin. Aikaisempia talven tavoitteita oli päästä hallism lopputurnaukseen ja sinne pääsimme. Lopputurnauksessa kävimme hieman opettelemassa pelaamista, joten turnauksen tavoitteen toteutuminen jäi vähän turhan torsoksi. Mutta jäipähän ainakin nälkää kesälle ja reenaamiseen tuli taas iso potku motivaatiota:)

Venla Rapila: Seuran virallista tavoitetta en osaa sanoa, mutta joukkueen tavoitteena on parantaa peliä huomattavasti viimekauteen nähden. Yksilöiden ja joukkueen kehitys näkyy toivottavasti myös parempana tulosmenestyksenä.

4. Mitkä ovat omat tavoitteesi tulevalle kaudelle?

Linda Kukkohovi: Olla vastuunkantajana joukkueessamme ja tehdä kaikkeni joukkueen tavoitteiden toteutumiseksi. Se varmasti vaatii hyvää ja tasaisesti hyvää pelaamista sekä pään lujuutta.

Venla Rapila: Pelinjohto painottaa oman peliajattelun kehitystä, joten suurin tavoite tulevalla kaudella on lyödä omia järkeviä ratkaisuja tilanteessa kuin tilanteessa.
 
5. Mitä uutta on lupa odottaa sinulta kesällä?

Linda Kukkohovi: Vähän uusia lyöntejä ja kikkoja sekä toivottavasti hyvää peliä minulta ja koko joukkueelta. Tervetuloa katsomaan!:)

Venla Rapila: Se selviää pelejä katsomalla, joten suosittelen kausikortin hankintaa! :)