Kauden alla mestaruusjahtiin ilmoittautunut Lappeenrannan Pesä Ysit vieraili Rauman Lukon vieraana. Kotimatka kuitenkin on tällä kertaa pitkä, kun kotijoukkue nappasi voiton jaksoin 2-0 (3-2, 3-0). Palkittujen lisäksi jokerilyöjä Tiina Andreasen löi kotijoukkueen juoksuista kaksi.

II Henna Kytösalmi

Turku-Pesis yllätti kotikentällään Vihdin Pallon lukemin 1-0 (3-2, 5-5) Toinen jakso oli jo menossa Vihdin Pallolle, kun taululla oli kolmannen vuoroparin alussa 0-4, mutta turkulaiset löivät sisävuorollaan joukkueen tasoihin. Kolmannen tasoittavalla Saara Suomalainen löi ottelunsa kolmannella lyödyllä juoksullaan vielä Susanna Alavan kotiin, viimeisen vuoroparin alussa lukemiin 5-5 löi Turku-Pesiksen Meea Lehtinen, juoksijana oli Saara Helenius.

II Mari Sallinen

Toinen yllätys nähtiin Kempeleessä, kun paikallinen Kempeleen Kiri voitti Viinijärven Urheilijat jaksoin 2-0 (7-0 ja 7-6). KeKi oli tappiolla kolmannen vuoroparin täyttävän alkaessa toisella jaksolla 2-6, mutta joukkue teki kavennusjuoksun ja viimeisessä sisävuorossaan takoi neljä. Ensin kolme tasoittaakseen ottelun ja lopulta Terhi Pesonen löi Jenni Jussilan kotiin loppulukemiksi.

II Niina Härkönen

Vuokatin Veto tarjosi helleottelun +24 asteen lämmössä Jyväskylän Kirittärille. Vieraille lämpötila sopi paremmin, sillä vieraat hakivat kolme pistettä jaksoin 0-2 (1-9, 0-1). Kirittärien joukkueesta palkittiin kunnaritehtailijat. Kotijoukkueesta palkintoja noutivat ottelun jälkeen Määtät.