Tänään pelattiin naisten viimeinen runkosarjan kierros superpesiksessä. Alla otteluista:

Mansen Räpsän voitto Vihdin Pallosta ei riittänyt pudotuspelipaikkaan. Vierailijalle riitti jaksovoitto ja sen saalistettuaan avausjaksolla joukkueen nälkä oli ohi, kun tämä riitti heille puolivälieräpaikkaan. Toisella jaksolla kotijoukkue laittoi lyöntimyllyn käyntiin ja takoi peräti kolmetoista juoksua. Kolmostilanteet 28-13, yleisöä: 658.

Joukkueiden perässä sulussa ennen ottelutulosta runkosarjasijoitus ja suhde ennen kautta esittämääni ennakkoveikkaukseen)

Mansen Räpsä (9, -3) - Vihdin Pallo (8, +2) 2-1 (2-5, 13-4, 1-0)

II Saara Suomalainen

Viinijärven Urheilijoiden ja Turku-Pesiksen välisesä ottelussa ratkettiin alempien pudotuspelien kotietua. Kotijoukkue tarvitsi kotietuun kolmen pisteen voiton, mutta joutui tyytymään kahden pisteen voittoon, joten alemmat pudotuspelit samojen joukkueiden välillä alkavat Turussa. Kolmostilanteet 23-10, yleisöä: 329.

Viinijärven Urheilijat (11, -2) - Turku-Pesis (10, +2)

II Saara Helenius

Jyväskylän Kirittäret pelasivat vakuuttavaa sisäpeliä kotiottelussaan Rauman Lukkoa vastaan. Joukkueet kohtaavat myöhemmin myös alkavissa puolivälierissä, joten tänään on mahdollisesti haettu jo jonkin verran henkisiä asetelmia tuleviin koitoksiin. Kolmostilanteet: 14-8, yleisöä: 455.

Jyväskylän Kirittäret (3, +2) - Rauman Lukko (5, -2) 2-0 (1-0, 6-2)

II Marjut Rantanen

Vuokatin Vedon ja Porin Pesäkarhujenkin runkosarjan päätösottelu saattoi hivenen ennakoida joukkueiden tulevia puolivälieriä. Vierailija oli motivoitunut peliinsä ja järjesti huikean määrän kolmostilanteita. Joukkue keräsi jokaiselle pelaajalleen lyöjä- tai tuojatilastoon merkinnän. Kolmostilanteet 9-34, yleisöä: 285.

Vuokatin Veto (7, 0) - Porin Pesäkarhut (2, -1) 0-2 (2-8, 0-7)

II Carita Toiviainen

Runkosarjan voiton varmistanut Lapuan Virkiä voitti Kempeleessä molemmat jaksot, mutta Kempeleen Kiri piti vieraitaan tiukoilla. Kotijoukkueesta kaksi juoksua löi Meri Kontu, vieraista yhtä monta keräsi Maija Kaappola. Kolmostilanteet: 14-20, Yleisöä: 437.

Kempeleen Kiri (5, +4) - Lapuan Virkiä (1, +1) 0-2 (3-4, 1-3)