Miesten kolmas loppuottelu käytiin Sotkamossa. Sotkamon Jymy voitti supervuorossa vierailija Vimpelin Vedon jaksoin 2-1 (2-1, 0-3, 1-0) ja saavutti näin kolmannen Suomen mestaruuden putkeen. Avausjuoksun ottelussa löi Mikko Rantalahti vierasjoukkuessa, joka oli pitelemätön myös toisella jaksolla lyömällä näin ollen vierasjoukkueen kaikki juoksut. Kotijoukkueen avausjuoksun löi päivän ottelun ykköspalkittu Toni Kohonen. Kotiin riensi Immo Rautiainen, joka löi supervuoroparissa joukkueensa mestaruuden sinetöineen voittojuoksun. Kolmostilanteet: 12-7, yleisöä: 4015.

Mainittakoon, että runkosarjan huikea lyöjäkuningas Janne Mäkelä sai ainoastaan kolmessa finaalissa vain yhden lyödyn juoksun sekä yhden onnistuneen takavaihdon aikaiseksi. Finaalisarjassa Jymy oli vahvempi etenkin ulkopelissä.