Sunnuntain sijoitusottelut avattiin jo aamukymmeneltä. Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonöyjien ottelussa nähtiin taistelua ja jännitystä viidennen sijan saalistuksesta enemmän kuin Linnanmäellä pelkoa vuoristoradassa. Avausjaksolla nähtiin kolmetoista juoksua. Jakso päättyi  9-4 lukemin Jymylle. Toisella jaksolla KPL teki edelleen neljä juoksua, mutta Jymy jäi kolmeen. Kotiutuskisa meni lopulta Jymylle 3-2. Molemmat joukkueet keräsivät huikeat kärkilyöntiprosentit, Jymyn 68% ja ja KPL:n 57%:a ovat kovia miten tahansa asiaa mitaten. Sotkamon Jymyltä jokainen pelaaja keräsi joko vähintään yhden lyödyn tai tuodun. Kouvolan Pallonlyöjien Sami Joukainen nujersi Jymyn ulkopeliä viidellä lyödyllä juoksulla. Etenemisvoimaa näyttivät Anssi Lammila kolmella tuodulla ja Tommi Mäentausta kahdella tuodulla juoksulla. Sotkamon Jymyn tehoista 2 lyötyä ja yhden tuodun keräsivät: Toni Kohonen ja Aki Orava. Yhden lyödyn ja kaksi tuotua keräsivät: Jani Komulainen, Niko Korhonen ja Saku Hakkarainen.

Pronssiottelussa avausjakson mukaan ei pitänyt tulla tiukkaa, kun Pattijoen Urheilijat murskasivat Koskenkorvan Urheilijat lukemin 9-3. Toinen jakso oli jo tiukempi, mutta Kossu ei kyennyt puristamaan siitä voittoa. Lukemat 2-2 kismittävät varmasti ilmajokelaisjoukkuetta, sillä tiukkojen tilanteiden kääntäminen on jäänyt usein joukkueelta näkemättä. Henkisen kovuuden löydettyä Kossu olisikin varmasti vahva mitaliehdokas ulkona. Kaksi lyötyä löi Kossusta jokeripari Juha Niemi ja Tuomas Tallbacka. Kaksi tuotua keräsivät Antti Rantala ja Mikko Vainionpää.  Pattijoen Urheilijoille 5 lyötyä ja yhden tuodun keräsi Jukka-Pekka Vainionpää, neljä lyötyä nappasi Pertti Mäkelä ja kolme juoksua toivat Timo Kallio sekä Topi Kosonen.
Finaalissa kohtasivat Kankaanpään Maila ja Vimpelin Veto. Harvoin Veto jää ilman juoksuja, mutta nyt jäi. Kankaanpään Mailan luoma taktiikka onnistui täydellisesti. Kymmenen kärkilyöntiä kerännyt Henri Puputti. Sellaiset pelaajat kuin Jere Dahlström, Janne Mäkelä, Antti Kuusisto ja Matias Rinta-aho harvoin jättävät tilaisuutta käyttämättä, jos kotiutusyritys heille annetaan hoidettaviksi. Sitä vastoin Kankaapää löi kymmenen juoksua, jaksot 9-0 ja 1-0. Jukka Latvala löi jälleen viisi juoksua. Viime kaudella Pattijoella pelanneet Ilari Siutla ja Jonne Kemppainen olivat hurjina, SIutla toi neljä ja Kemppainen toi kolme juoksua. Sitä vastoin yksi sarja nopeimpia eli Teemu Isoketo toi koko turnauksessa ainoastaan yhden juoksun KaMalle.
Kankaanpään Mailan mestarijoukkueessa pelasivat:
Sami Heinikainen, Markku Hylkilä, Mika Ihanamäki, Teemu Isoketo, Jouni Itävalo, Jonne Kemppainen, Jukka Lankinen, Jukka Latvala, Henri Pulkkinen, Ilari Siutla, Juha Suorauha ja Antti Vihtkari.
Pelinjohtajina toimivat Tomi Niskanen ja Jussi Kivelä