Vuokatin Veto vastasi sotkamolaisjoukkueen ilotulituksesta tänään superpesiksen osalta. Avausvuoroparissaan jo kuusi juoksua neljän eri pelaajan voimin takonut kotijoukkue näytti vierailevalle helsinkiläiselle Roihu-Pesikselle, että Sotkamo ei ole tunnettu ainoastaan miespesiksestä. Heta Rautiainen keräsi kaikkiaan ottelussa yhden kunnarin, seitsemän lyötyä ja neljä tuotua juoksua sekä kaksitoista kärkilyöntiä. Ottelu päättyi 2-0 (10-1, 14-2).

Palkitut
Vuokatin Veto

I Heta Rautiainen
II Nita Keskitalo

Roihu-Pesis
I Anu Kentala
II Eeva Partanen

Turku-Pesiksen vieraana tänää oli Lapuan Virkiä. Virkiän tähtenä loisti etenkin jälleen kerran lyöjäjokeri Tanja Vehniäinen, joka löi kunnarin, kuusi tavallista ja kaksi tuotua juoksua. Kakkospalkinto meni toiselle jokerille Enni Kylä-Kauselle, joka toi ja löi kaksi juoksua. Kolmaskin lyöjäjokeri oli vireessä, kun Maija Kaappola löi kolme. Kolmostilanteet ottelussa meni Virkälle 6-21 ja jaksot 0-2 (1-6, 1-9). Mainittakoon, että Vehniäinen johtaa tällä hetkellä lyöjätilastoa kymmenellä juoksulla.

Palkitut
Turku-Pesis

I Meri Kylänpää
II Iina Lehkonen

Lapuan Virkiä
I Tanja Vehniäinen
II Enni Kylä-Kause

Kierroksen yllätys nähtiin hieman Turkua pohjoisempana, kun Rauman Lukko voitti Porin Pesäkarhut lukemin 1-0 (2-0, 1-1). Nihkeän sisäpelin illassa raumalaiset saivat kahdeksan ja porilaiset yhdeksän kolmostilannetta.

Palkitut
Rauman Lukko

I Mirka Rintamäki
II Marjut Rantanen

Porin Pesäkarhut
I Milla Lindström
II Kaisa Kärkkäinen

Lappeenrannassa kultajoukkueeksi itsensä tavoiteasettelussa nostanut kotijoukkue Lappeenrannan Pesä Ysit voitti monivuotisen mitalistin Jyväskylän Kirittäret. Jaksot 2-0 (2-0, 7-1) eivät jätä selittelyille sijaa. Yhdellä juoksulla ei voiteta nykyajan jaksopohjaista pesäpallo-ottelua kuin erittäin harvoin (jos joku tietää näin käyneen, kertokoon tapahtumasta), mutta mahdollista se on.

Palkitut
Lappeenrannan Pesä Ysit

I Sonja Koskinen
II Essi Perhman

Jyväskylän Kirittäret
I Tiina Tolonen
II Marjukka Urpelainen

Supervuoroja nähtiin Kempeleessä ja Vihdissä. Kempeleen Kiri voitti Mansen Räpsän jaksoin 2-1 (7-3, 0-1, 1-0). Avausjaksolla Kempeleen naisten jokaisen juoksun löi eri pelaaja.

Palkitut
Kempeleen Kiri

I Terhi Pesonen
II Laura Kangas

Mansen Räpsä
I Anne Tolonen
II Kirsi Ala-Lipasti

Vihdin Pallo voitti kotonaan kotiutuskisassa Viinijärven Urheilijat jaksoin 2-1 (4-5, 5-1, 0-0, 2-1).

Palkitut
Vihdin Pallo

I Annika Färm
II Johanna Tallgren

Viinijärven Urheilijat
I Inka Pietilä
II Johanna Rautio

Ensi viikolla Supervuoroblogissa olisi tarkoitus aloittaa eri joukkueista valittujen pelaajien haastattelusarja, joita tulee satunnaisesti pitkin kautta. Pysykää kanavalla.