Imatralla pelatiin myös miesten turnaus, johon osallistuivat Kouvolan Pallonlyöjät, Kiteen Pallo-90 ja Joensuun Maila. Avausottelun pelasivat kouvolalaisjoukkue ja kiteeläisryhmä. Kiteeläiset antoivat kouvolalaisille oppitunnin pelin saloista tällä kertaa. Kiteen onnistujat löytyivät kakkoskärjestä, kun Jussi Hurskainen löi kolme ja toi kaksi juoksua. Lisäksi kokenut jokerilyöjä Mika Laukkanen löi kolme juoksua, toinen konkari Sami Partanen toi kaksi juoksua. Kouvolan Pallonlyöjien ainoan juoksun löi Ossi Meriläinen, juoksun toi Ville Posti. Kolmostilanteet kiteeläisille 13-4 ja jaksot 2-0 (4-1, 4-0).

Viime kauden aikana pesäpalloväen tietoisuuteen ryminällä noussut Joensuun Maila on varmistanut lopputurnauspaikan turnauksen isäntäjoukkueena. Joukkue hävisi yllättäen avausottelunsa KPL:lle 0-1 (0-1, 2-2). Sisäpeliin lisää tulivoimaa kerännyt karjalaislauma oli aneeminen läpi ottelun. Vähistä lyöntipuolen onnistumisista huolimatta kouvolalaisryhmän Anssi Lammila toi kaksi juoksua. Kolmostilanteet JoMalle 10-7.

Karjalaisten välien selvittelyssä ottelun voittaja ratkesi vasta kotiutuskisassa. Siinä oli tällä kertaa kiteeläiset ovelampia ja voittivat näin ottelun jaksoin 2-1 (2-0, 0-3, 0-0, 2-1). Kotiutuskisassa onnistumisia tuli lyöjinä vain joukkueiden kokeneille miehille. KiPa-90:sta onnistuivat ottelun loppuhetkillä Jukka Latvala ja Sami Partanen, kun JoMasta vain Juha Niemi. Kolmostilanteet tasaisesti joensuulaisille lukemin 5-6.

Kiteen Pallo-90 jatkaa näin lohkovoittajana lopputurnaukseen, JoMa jatkaa kisaisäntänä