Porin Pesäkarhut haki pisteet Vihdin Pallon vieraskentältä. Hyvin otteluun latautunut vierasjoukkue teki juoksuja jokaisessa sisävuorossaan. Avausjaksolla riitti juoksu per vuoro, kun joukkue pelasi ulkona myös terävästi. Supervuoro tavoitti Pesäkarhujen kakkospelinjohtaja Sami Österlundin.

Toisella jaksolla juoksumylly vaan jauhoi lisää, mutta kotijoukkuekin sai juoksuja aikaiseksi, joten jaksot ottelusta 0-2 (0-3, 2-10) Pesäkarhuille.

Pesäkarhuista vahvaa kärkilyöntipeliä esittivät, vaikka ei juoksuja lyöneet tai tuonnetkaan Susanne Ojaniemi, Milla Jakonen ja Maria Suominen, minkälainen arvostus valmennusportaalle on ko. pelaajien teoilla?

- Susse Ojaniemi nuorena ottanut mainiosti vaativan Kaisa Kärkkäisen roolin, Milla Jakonen on pelinjohtajan unelma ja voi laitttaa tilanteen hoitamaan, kun tietää hänen hoitavan sen. Maria Suominen pelasi upean superin debyyttiottelun b-tyttönä, aloittaa Österlund.

Mihin eilinen ottelu mielestänne ratkesi?

- Vahvaan ulkopelaamiseen ja ykköskärjen Milla Lindström - Carita Toiviainen - Susanne Ojaniemi ja kotiuttajien vahvaan peliin, kakkospelinjohtaja jatkaa.

Miten uusi lukkari superpesistulokas Tiia Ahvenniemi onnistui ensimmäisessä sarjaottelussa?

- Tosi hyvin, yli odotusten. Tolppa pysyi todella hyvin lautasella, päättää Österlund.

Vihtiläisraati valitsi ottelusta parhaiksi kotijoukkueesta Annika Färmin ja vieraista Heidi Kuusiston. Kolmostilanteet porilaisille 7-26.