Eilen naisten superpesiksessä käytiin kolme kamppailua. Illan otteluista lisää alla.

Seinäjoen Maila-Jussit ja Rauman Lukko pelasivat eilen Seinäjoella naisten superpesistä. Lukko pelasi väkevää ulkopeliä ja antoi molemmilla jaksoilla vain yhden juoksun. Ottelu päättyi näin ollen jaksoin 0-2 (1-4, 1-2). Raumalaisille kunnarin ottelussa löi kärkikiituri Miia Karppanen. Kolmostilanteet 8-16 ja yleisöä: 186.

Manse PP nappasi kolme pistettä kotiottelussaan bvastaan, kun se kellisti vierailijansa jaksoin 2-0 (3-1, 5-2). Kunnareista ottelussa vastasi kotijoukkueen Kirsi Ala-Lipasti sekä Susanna Kylä-Kause. Kolmostilanteet 15-8, yleisöä: 225.

Lapuan Virkiän tahmea kauden avaus sai eilen jatkoa, kun Kempeleen Kiri haki vieraspisteet jaksoin 1-2 (3-4, 2-1, 0-0, 0-1). Kotiutuskisan voittojuoksun löi Heta Rautiainen ja kotiin riensi Essi Kylli. Kunnareita ottelussa ei nähty. Kolmostilanteet 18-14, yleisöä: 342.