Tampereella kokoontuivat pesäpalloa pelaamaan Sotkamon Jymyn isännöimään otteluun tänään Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät. Kouvolan Pallonlyöjät rakensivat heti yhden palon ajolähdön Sami Joukaiselle, kun Anssi Lammila odotteli kolmosella, Joni Rytkönen kakkosella ja Sasu Toikka ykkösellä. Pitkän linjan lyöjähirmu löikin avausjuoksun, ajolähtö jatkui ja mailan varteen toinen pitkän linjan jokeri Ismo Ankkuri. Rytkösestä toinen palo kotipesään, mutta ajolähtö jatkuu ja mailan varteen Mika-Matti Ojala. Kahden palon ajolähtötilanteessa Aki Orava oli kolmospesällä, Jani Komulainen kakkosella ja ykkösellä Roope Korhonen. Tasoitusjuoksun taituroi Immo Rautiainen, kotiin tuli Orava. Palo jatkui ja mailan varressa Toni Kohonen, joka löi Komulaisen kotiin. 3-1 lukemat vuoroparin päätteeksi löi Antti Hartikainen, joka kotiutti Jere Vikströmin.

Toisessa vuoroparissa KPL jäi juoksuitta. Jymyn kakkoskärjessä Immo Rautiainen oli veturina, kun ajolähdön purkamisrooli oli Mikko Korhosella, kakkosella Toni Kohonen ja ykkösellä Kosti Rautiainen. Korhoselle onnistuminen ja lukemat 3-1. Hetkeä myöhemmin Hartikaisella oli ajolähtö, kun Rautiaisen Kosti oli kakkosella, Vikström kakkosella ja Niko Korhonen ykkösellä. Hartikaisen vire pysyy ja toinen kotiutus jo tälle päivälle numerolle kaksi. Ajo jatkuu ja Orava löi kotiin Vikströmin. Seuraava ajolähtö Roope Korhoselle; kolmosella Niko Korhonen, Hartikainen kakkosella ja Orava ykkösellä. Tuloksena juoksu ja Immo Rautiaiselle ajolähtö, joka epäonnistui, mutta sai ajon jatkumaan: Orava kolmosella, Roope Korhonen kakkosella ja hän itse ykkösellä.  Kohosen yritys päättyi haavaan. Toisen vuoroparin lopussa Korhos-Roope löi kotiin vielä Vikströmin ja Oravan.

Kolmas vuoropari jatkui KPL:n apatiassa eikä joukkue tehnyt lisäjuoksuja. Sotkamon Jymy sitä vastoin rakensi palottoman ajolähdön Oravalle, kun Niko Korhonen oli kolmosella, Hartikainen kakkosella ja Komulainen ykkösellä. Tuloksena palo, mutta tilanne jatkui ja vuorossa Roope Korhonen, jonka lyöntivuorolla vuoro päättyi. Neljännen alussa kymenlaaksolaisjoukkue sai jälleen ajolähdön, kun kolmosella oli Lammila, kakkosella Rytkönen ja ykkösellä Toikka, mutta Joukainen ei tällä kertaa saanut ajolähtöä turvallisesti purettua. Miehen lyöntivuorolla tuli kaksi paloa. Ankkurin lyöntivuorolla tuli vielä kolmas palo. Näin ollen avausjakso Jymylle lukemin 9-1, kolmostilanteet 16-5.

Toisen jakson ensimmäisen vuoroparin aloittavalla Aki Orava kotiuttaa Niko Korhosen ja Oravan sekä joukkueen kuopus Topi Korhonen kotiuttaa Immo Rautiaisen. Neljännen  aloittavassa vuorossa Roope Korhonen löi Korhos-Nikon kotiin, Immo Rautiainen Oravan ja Rautias-Kosti löi veljensä Immon kotiin. Rautiaisen veljeksistä Immo takoi jo jakson neljännen juoksun päätösvuoron, kotiuttaen uudestaan Oravan. Kouvolalaisten sisävuorot olivat tuskaa ja tuloksena juoksuton jakso. Loppulukemat olivat 7-1 jaksolla. Kolmostilanteet 30-8 Jymylle.

Palkitut
Sotkamon Jymy
I Aki Orava
II Antti Hartikainen

Kouvolan Pallonlyöjät
I Anssi Lammila
II Joni Rytkönen