Vihdin Pallo voitti kotonaan 2-0 (5-4, 4-2) MansenRäpsän. Lähes kuudensadan (587) katsojan edessä pelannut kotijoukkue saalisti tärkeät pisteet mahdollisen kotiedun suhteen alempia pudotuspelejä koskien. Vielä on auki, onko ViPa vai Lappeenrannan Pesä Ysit karsijan paikalla. Kotijoukkueesta parhaana palkittiin Mari Sallinen ja kakkospalkinnolla Emma Tapanen. Vieraiden parhaan pelaajan palkinnon nappasi Oona Svärd ja kakkospalkinnon Jatta Vuorinen.

Porin Pesäkarhut voitti Jyväskylän Kirittäret tiukassa taistelussa jaksoin 2-1 (3-2, 2-3, 2-0). Kotijoukkueen tykkinä oli aiemmin Kirittärissäkin pelannut Susanna Puisto, joka löi neljä juoksua. Carita Toiviainen palkittiin kuitenkin ykköspalkinnolla ja kakkospalkinnolla Milla Lindström. Vieraiden parhaana palkittiin Mira Kolehmainen ja kakkosella Kira Andersson. Porissa oli katsojia 1315.

Kempeleen Kiri voitti pohjoisen paikallistaiston Vuokatin Vetoa vastaan jaksoin 2-1 (3-0, 0-2, 1-0). Aina joskus käy sellaisia asioita, joita ei toivo, palloilupelien ratkaisuksi. Niin tässkin yhteydessä, kun voittojuoksu tuli ottelussa harhaheitolla. Kotijoukkueen parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt kolmosvahti Heta Rautiainen ja kakkospalkinnolla saman puolen ulkopelaaja, kolmoskoppari Jenni Jussila.  Vieraiden parhaan pelaajan palkinnon sai kakkosvahti Vilma Leinonen ja kakkospalkinnon kolmospolttaja Essi Saastamoinen. Katsojia: 388.

Illan viimeisessä kamppailussa Viinijärven Urheilijat voitti avausjaksolla runkosarjan voiton jo aiemmin varmistaneen Lapuan Virkiän, mutta ottelu kuitenkin kääntyi sen edetessä lapualaisille ja näin ollen ottelu päättyi jaksoin 1-2 (4-3, 1-3, 1-3). Kotijoukkueen parhaana palkittiin Eeva Mäki-Maukola ja kakkospalkinnolla Saara Suomalainen. Vieraiden parhaan pelaajan pystin haki ottelusta Laura Kerola ja kakkospalkinnon Maija Kaappola. Yleisöä: 442.

Naisten ykköspesiksen runkosarja päättyi tänään ja voittajaksi selviytyi Kankaanpään Maila, joka nousi tulevaksi kesäksi 2015 Superpesikseen. Supervuoro onnittelee. Joukkueen paidassa ovat tällä kaudella pelanneet: Essi Ahonen, Taiju Haanpää, Anni Isoniemi, Laura Jokinen, Niina Jokinen, Ella Kaasinen, Jenni Kemppainen, Anniina Kiviharju, Anu Kiviharju, Sanna Koivuniemi, Hanna Muhonen, Maija Mäkeläinen, Emilia Narmio, Laura Peltomäki, Kaisaleena Rautakorpi, Elisa Salonen ja Jenna Viitanen.