Lapuan Virkiä voitti naisten ensimmäisen välieräkoitoksen Porin Pesäkarhuja vastaan jaksoin 2-1 (5-0, 0-1, 1-0). Pirteästä kotijoukkueesta avausjaksolla esiintyi erinomaisesti etenkin kakkoskärki. Avausjuoksun toki avusvuoroparissa löi Maija Kaappola, mutta kotiin kiiruhti Sarita Heikkinen. Tämän jälkeen huikeaa kautta pelaava Janette Lepistö kotiutti Riina Kerolan ja lukkari Jenna Kammi-Rahnasto jatkoi mailan varressa ja juoksutti Enni Kylä-Kausen kotiin lukemiksi 3-0. Kolmannessa vuorossa Kylä-Kause kotiutti Emmi Liikalan ja jakson päätöslukemat takoi Kaappola, joka kotiutti Laura Kerolan. Toisella jaksolla nähtiin vain yksi juoksu, kun Kaisa-Maija Rosvall, joka aiemmin tunnettin Louttina kotiutti vieraista Susanne Ojaniemen kotiin. Supervuoron ratkaisija oli Emmi Liikala, joka pamautti lyönnillään kaimansa eli Emmi Viitalan kotiin.

Naisten välierät jatkuvat huomenna Jyväskylän Kirittärien sekä Kempeleen Kirin koitoksella klo 17:30 alkaen Jyväskylässä.

Miesten puolella nähtiin myös tulevien tähtien onnistumisia, kun Sotkamon Jymy jyräsi Hyvinkään Tahkon kotikentällään jaksoin 2-0 (4-1, 11-4). Avausjaksolla onnistuivat vielä kokeneet ja toisella jaksolla hommaan osallistui lyöjinä sellaisetkin miehet kuin Onni Määttä kerran, Joni Tervo kunnari ja kaksi tavallista sekä Markus Tuikka saman määrän kuin Tervo. Vieraiden ryhdikkäintä osastoa oli tänään kokeneet pelaajat 

Miesten välierät jatkuvat huomenna Vimpelin Vedon sekä Joensuun Mailan kohtaamisella klo 17:30 Vimpelissä.