Supervuoro tavoitti tälle päivälle monivuotiset finaalivastustajat eli Sotkamon Jymyn sekä Vimpelin Vedon edustajat. Jymystä ajatuksiaan valottavat pelaavista Korhosista Roope ja pelinjohtaja Mikko Korhonen. Vedosta mietteitään kertoo pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki sekä pelaajista Henri Puputti. Vimpeli aloittaa kautensa 10.5. kotikentällään Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Samana päivänä Sotkamon Jymy vierailee Kouvolan Pallonlyöjien vieraana. Ensimmäisen kotiottelun Jymy pelaa 14.5., jolloin vastassa on Jyväskylän Kiri. Vimpelin Veto ottelee samana päivänä naapuriseura Alajärven Ankkureiden vieraana.

Pelaajat tällä kertaa ensin...

1. Miten on harjoittelukausi sujunut?

Roope Korhonen: Harjoittelukausi on sujunut voimaharjoittelun puolelta erinomaisesti. Helmikuussa tullut loukkaantuminen pakotti jäämään pois lajiharjoituksista reiluksi kuukaudeksi sivuun. Tämän vuoksi juoksu ja lyöntiharjoittelu on ollut hieman liian vähäistä ja joutuu vieläkin menemään jarrupohjassa.

Henri Puputti: Hyvin on sujunut...moneen vuoteen on talvikausi pysytty ehjänä ja saatu tehtyä suunnitelmien mukaan kaikki. Testituloksien perusteella ikä ei paina vaan päinvastoin tuloskäyrä on nousussa.

2. Mitä uutta sinulta saadaan on lupa odottaa kesällä?

Henri Puputti: Varmasti enemmän vaakamailalyöntejä on tulossa kun moniin vuosiin. Lisäksi kapteenin roolin hoitaminen tuo lisää vastuuta ja esimerkin näyttämistä nuoremmille sekä kokeneemmille kavereille.

Roope Korhonen: Hankala sanoa vieläkö pystyy jotain uutta keksimään jo ennen nähtyjen lisäksi.

3. Kerro joku ikimuistoinen tarina pelireissulta tai pukukopista.

Roope Korhonen: Kerran Jimi Heikkinen kokeili kahvipaikalla kumpaa sukupuolta paikalla ollut koira on ja yllättyi, että löytyi pallit. Tähän toimintaan ei ole mitään järkevää selitystä.

Henri Puputti: No en tiedä onko se ikimuistoista, lähes joka päiväistä pikemminkin kun seurasi Perttu Hautalan toikkaroimista pukukopissa...erityisesti Perttu+iso nivea-purkki on sellainen yhdistelmä joka aiheuttaa suurta hilpeyttä.

4. Mitä terveisiä haluat välittää joukkueesi faneille?

Henri Puputti: Tottakai toivon että fanit löytävät tänäkin vuonna Saarikentälle sekä vieraspeleihinkin. Meillä on nyt uusi alku ja projekti lähdössä käyntiin, joten toivon että se näkyy myös katsomoissa kannustuksena sekä kärsivällisyytenä.

Roope Korhonen: Pesiskesästä tulee urheilullisesti tasaisin pitkään aikaan ja toivon, että tämä saa faneja liikkeelle. Muistutukseksi pelaamme Helsingissä 21.5. Tahkoa vastaan ja Tampereella 22.5. Vimpeli vastaan, joten nyt Etelän fanitkin pääsevät näkemään Jymyn läheltä.

5. Veikkaa kauden lyöjäkuningas ja etenijäkuningas.

Roope Korhonen: J-P Vainionpää ja Mikko Kanala, samat kuin viime vuonna.

Henri Puputti: Jukka-Pekka Vainionpää/Janne Mäkelä voittaa lyödyt, tuodut Teemu Isoketo/Mikko Kanala/Sami Haapakoski.

ja sitten pelinjohtajat...

1. Mitkä ovat tämän kauden tavoitteet?

Mikko Korhonen: Voittaa ja menestyä

Sami-Petteri Kivimäki: Tavoitteenamme on pelata nousujohteinen kausi, tulos tulee tekemisen tason seurauksena.

2. Mitä uutta on luvassa joukkueenne ilmeessä tulevalla kaudella?

Sami-Petteri Kivimäki: Kentällä nähdään uudistunut ja haastajan asemassa pelaava Veto.

Mikko Korhonen: Aika näyttää, ainakin uudet edustusasut Noname -vaatemerkiltä

3. Veikkaa mitalikolmikko.

Mikko Korhonen: SoJy, JoMa, ViVe

Sami-Petteri Kivimäki: Vimpeli, Sotkamo, Seinäjoki

4. Veikkaa, montako pelaajaa joukkueestasi pelaa tänä kesänä Itä-Lännessä?

Sami-Petteri Kivimäki: Monta :)

Mikko Korhonen: Vastaan vaatimattomasti että noin 7-9 pelaajaa miesten ottelussa, loput junnujen arvo-ottelussa