Molemmissa otteluissa ottelun näki tänään yli 900 katsojaa eikä tuhatkaan ollut kaukana.  Jyväskylässä Kirittärien avausjakso 8-2 oli hurja, eikä 7-2 toisella jaksolla ole juuri heikompi.  Avausjaksolla vierailijat taistelivat 2-2 lukemiin ja toisella vain 1-1 lukemiin, kunnes jakso repesi. Kirittärien huikeat 56 kärkilyöntiä ja koko joukkueen kärkilyöntiprosentti 68 olivat äärimmäisen kovia lukemia tänään. Vastaavat luvut Viinijärven Urheilijoilla: 30 kärkilyöntiä ja kärkilyöntiprosentti 42. Kirittärien ykköspalkinnon sai neljä lyötyä ja kaksi tuotua juoksua saalistanut kakkoskoppari Henna Kytösalmi, jonka henkilökohtainen kärkilyöntiprosentti oli 90.  Kakkospalkittu oli kolmosvahti Anna Kiiski, joka löi kaksi ja toi yhden juoksun, kärkilyöntiprosentti 75. Vieraiden ykköspalkittu oli lukkari Niina Härkönen, joka keräsi kaksi kärkilyöntiä kuudesta yrityksestä. Ykkösvahti Riika Räsänen sai kakkospalkinnon, sisäpelissä kaksi lyötyä juoksua,  4/7 kärkilyöntiä ja prosentti 57.

Toinen ottelu oli tiukempi, kuten parilla on toistaiseksi ollut. Avausvuorossa Meea Lehtinen löi Porin Pesäkarhut 0-1 johtoon,
toisen vuoroparin alussa Kaisa Salmela löi lukemat 0-2 ja kotiin tuli Carita Toiviainen.  Kavennusjuoksun 1-2 viimeisessä vuorossa löi Salla Pollari, joka toi kotiin Emmi Viitalan. Toisen jakson alussa Pollari löi Virkiän johtoon, kotiin riensi Tiia Koivuniemi. Neljännen vuoroparin alussa sama nainen löi vielä kotiin Viitalan ja Koivuniemen toista kertaa. Taululla tässä vaiheessa oli lukemat 0-3 ja supervuoro häämötti Lapualla. Yhden palon ajolähtötilanne kuitenkin vieraiden iloksi kaiken muuttaa voi, kun tasoittavalla Veera Svansjö iski läpi ja kunnarin lisäksi kotiin tulivat: Jenni Rahikainen, Heidi Kuusisto ja Kaisa Salmela.

Palkinnot
Lapuan Virkiä:
I-palkinto: kakkosvahti Emmi Viitala 7/8 kärkilyöntiä, prosentti 88 ja kaksi tuotua juoksua
II-palkinto: jokerilyöjä Salla Pollari 6/9 kärkilyöntiä, prosentti 67 ja neljä lyötyä juoksua.

Porin Pesäkarhut:
I-palkinto: sieppari Jenni Rahikainen 7/7 kärkilyöntiä, prosentti 100 ja yksi tuotu juoksu.
II-palkinto: kolmospolttaja Veera Svansjö, 5/6 kärkilyöntiä, prosentti 83, yksi kunnari, kolme lyötyä ja yksi tuotu juoksu.