Avausjaksolla railakasta sisäpeliä esittänyt Joensuun Maila teki miesten superpesiksen ainoassa ottelussa tänään juoksuja jokaisessa sisävuorossaan Alajärven Ankkureita vastaan. Nimensä maakuntalehden sivuilta löytänee avausjakson näyttöjen puolesta ainakin Tuomas Jussila, joka toi avausjaksolla neljä juoksua. Lisäksi Juha Niemi löi kolme ja Aleksi Rautiainen kaksi juoksua. Mikko Kemppaisen tilille merkittiin yksi tuotu ja yksi lyöty juoksu.

Teurastus jatkui toisen jakson avausvuorolla. Vierailija jätettiin tylysti nollille ja kotijoukkue teki kuusi juoksua, joista huippujokeri Niemi löi vakuuttavasti puolet. Niemi löi jaksolla vielä yhden juoksun. Kaikkiaan hänelle lyötyjä juoksuja kertyi kahdeksan. Muuten vahvoja otteita kotijoukkueesta esitti Jussila joka keräsi tuotuja ottelussa seitsemän sekä Rautiaisen, jolle kertyi kaikkinensa neljä lyötyä ja kolme tuotua juoksua.

II Sasu Iivarinen

Naisten puolella käytiin kärkiottelu Lapualla Virkiä ja Porin Pesäkarhujen välillä. Kotijoukkue Virkiälle tuli kauden avaustappio jaksoin 0-2 (2-3, 0-1). Tiukassa ottelussa kolmostilanteet menivät tasan 11-11. Lapualla kärkikamppailu kiinnosti 806 katsojaa.

II Carita Toiviainen

Vuokatin Veto sai ennen juhannusta vieraita erinomaisesti kauden aloittaneesta Kempeleen Kiristä. Kotijoukkue nipisti kuitenkin kahden juoksun erolla avausjaksosta voiton. Toinenkin jakso oli tiukka, joten kotijoukkue voitti tiiviin ulkopelinsä turvin ottelun jaksoin 2-0 (2-0, 1-0). Vuokatin Vedon pelaajista Essi Kylli löi yhden ja toi yhden juoksun.

II Marianne Reinikka

Vihdin Pallon ja Lappeenrannan Pesä Ysien välillä kotijoukkue aloitti ottelun väkevästi tehden avausvuorossa kolme juoksua, jotka riittivät jaksovoittoon vieraiden kahta juoksua vastaan. Toisella jaksolla kotijoukkue teki jokaisessa sisävuorossaan juoksuja ja vieraat pysyivätkin kaksi vuoroa lähes samassa tahdissa, joten voitto vihtiläisille jaksoin 2-0 (3-2, 5-3). Kotijoukkueesta kaksi juoksua löi ja yhden toi Petra Pihlström. Saara Suomalainen löi samaiselle joukkueelle kolme juoksua.