Kahdeksaan vuoropariin kotijoukkue Ylihärmän Pesis-Junkkarit ei saaneet kuudesta yrityksestä huolimatta yhtään juoksua. Kokenut Jyväskylän Kirittäret iskivät kahdestatoista kolmostilanteesta viisi juoksua. Kotijoukkueen ykköspalkittu oli tänään ykkösvahti Titta Liuski ja kakkospalkittu kuusi kärkilyöntiä saalistanut Mirka Rintamäki. Vieraiden ykköspalkinto meni kaksi tuotua juoksua saavuttaneelle Marjukka Urpelaiselle ja lukkari Johanna Vikman yhdellä lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla saalisti kakkospalkinnon. Ylihärmässä oli katsojia 152. Jaksot menivät tänään Kirittärille 0-2 (0-4, 0-1).

Viinijärven Urheilijat jättivät myös kotijoukkueen Lappeenrannasta nollille. Lappeenrannan Pesä-Ysit hävisivät ottelun 0-2 (0-3, 0-1). Pesä-Ysien paras oli tänään ykköspalkinnon napannut Hanni-Mari Ruuskanen ja kakkospalkittu Salla Risku. Vierasjoukkueen parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt Maija Kaappola ja kakkospalkinnolla lukkari Niina Härkönen. Lisäksi Inka Pietilä löi kaksi juoksua. Katsojia Lappeenrannassa oli tänään 594.

Viime kauden mestari Lapuan Virkiä taipui tänään myös 512 katsojan iloksi Raumalla, joten tässä parissa muhitaan todellista yllätystä. Kotijoukkue Rauman Lukko hävisi avausjakson 0-4,  mutta toinen jakso oli tiukka 4-3, supervuoro 0-0 ja kotiutuskisa 2-0. Virkiästä palkittiin ykköspalkinnolla Emmi Viitala, joka toi kolme juoksua ja kakkospalkinto meni kaksi juoksua lyönneelle Heli Viinamäelle. Raumalaisten paras oli vaisun sisäpelin, mutta tehokkaan ulkopelin ansiosta kolmosvahti Iida Möttönen ja kakkospalkinto meni kaksi lyötyä juoksua kerännyt Enni Kylä-Kause.

Vihdin Pallo pelasi Porin Pesäkarhujen kanssa avausjaksolla tasan 2-2, kun kotijoukkueen Päivi Väistö löi ensimmäisessä vuoroparissa Johanna Tallgrenin kotiin. Tasoittavalla vuorolla Kaisa Salmela löi kaksi juoksua, ensin kun Carita Toiviainen ja Kaisa Kärkkäinen tulivat kotiin. Toisen alussa nähtiin jakson viimeinen juoksu, kun harhaheiton avulla kotijoukkueen Annika Färm toi tasoituksen. Toinen jakso eteni myös kaksi vuoroa tasalukemissa 2-2, mutta kolmannen vuoroparin alussa Veera Svansjö löi kunnarin ja taululle lukemat 2-5. Lisäksi Svansjön kotiutti vielä kaima eli Veera Tuomikoski. Vipattaret eivät onnistunut kaventamaan omassa sisävuorossaan. Neljännen vuoroparin alussa Kärkkäinen löi kunnarin vieraiden ajolähtötilanteesta. Toisen jakson toinen Kärkkäisen kunnari taittoi lopullisesti kotijoukkueen. Pitkän porilaisten neljännen sisävuoron jälkeen taululla oli jo huikeat 2-14 ja ne olivat myös päätöslukemat jaksolle. Katsojia Vihdissä oli tänään 535. Palkintoja ottelun päättyessä jaettiin kotijoukkueesta Virpi Hukalle I-palkinto  ja II-palkinto Petra Pihlströmille.  Vierasjoukkueen ykköspalkinnon sai Kaisa Kärkkäinen ja kakkospalkinnon Veera Svansjö.

Ottelusarjoissa tilanteet ovat jokaisessa tämän päivän voittajille lukemissa 2-0, kun välierät ovat auki joukkueille kolmen voiton jälkeen.