Manse, valtakunnallisemmin tuttu nimellä Tampere, on tuo legendaarinen paikkakunta, joista monille urheilun ystäville tulee mieleen Pyynikin portaat, Rauno Korven ankara valmennus 1980-luvulta, joka johti jääkiekossa Tampereen Tapparan dynastiaan. Joillekin se on Suomen menestyneimmän toisen kiekkoseuran Ilveksen kotikaupunki ja huoli siitä, miten Ilveksen käy tulevaisuudessa.

Nykypäivänä kuitenkin Pirkanmaalla tehdään yhteistyötä kansallispelissä eli pesäpallossa. Tämän johdosta siellä on Mansen Räpsä ja pesäpalloa vuosien jälkeen pääsarjatasolla. Tuo joukkue lähti vierasottelu matkalle tänään Vihtiin, viime vuosituhannen lopun menestysseuran Vihdin Pallon vieraaksi.

Avausjakso

Avausjakson ensimmäisessä vuoroparissa Vihdin Pallo takoi seitsemän juoksua ja se jakso oli taputeltu. Kaksi vapaataivalta tuli heti alkuun, joiden avulla Susanna Alava ja Johanna Tallgren toivat kotijoukkueen kauden avausjuoksut.  Tämän  jälkeen  joukkueen jokerilyöjä Saara Suomalainen löi kotiin Mari Sallisen ja Petra Pihlströmin. Lotta Immonen löi Suomalaisen kotiin, Pihlströmin mailasta vielä Tallgren tuli toisen kerran kotiin. Seitsemäs ja viimeinen oli Mari Makkosen mailasta, kun kaima Sallinen riensi kotiin. Ensimmäisen ja toisen tasoittavalla Nina Taipale löi yhden juoksun per vuoro, molemmilla kerroilla kotiin tuli Henna Peltokangas. Nämä 7-2 lukemat olivat jakson päätöslukemat.

Toinen jakso

Toisella jaksolla vieraiden jännitys siirtyi kotijoukkueelle. Toisen vuoroparin alussa manselaisten Kirsi Ala-Lipasti löi avausjuoksun vieraille. Kotiin tuli Milja Vehmaanperä. Tasoittavalla vapaataipaleen voimin kotijoukkueelle avausjakson toi Makkonen. Kolmannen alussa Ala-Lipasti löi kotiin Peltokankaan ja Jatta Vuorinen Roosa Pakkalan. Kolmannen päättävässä vuorossa vapaataipaleen sai kotipesään matkalleen vihtiläisten Tallgren. Neljännessä vuoroparissa molemmat tekivät vielä juoksun. Ensin tamperelaisten Susanna Kylä-Kause löi Taipaleen kotiin, tasoituksesta vastasivat teho-Marit, Makkonen ja Sallinen, lyöjänä tällä kertaa Sallinen ja kotiin tuli Makkonen. Jakso vieraille 3-4.

Supervuoro

Vieraat takoivat juoksuja avausvuorossa väkevästi. 0-1 lukemat löi Vuorinen, kotiin tuli Peltokangas. 0-2 oli Kylä-Kausen käsialaa, kotiin riensi Vuorinen, 0-3 lähti Sanna Vistinmäen mailasta ja kotiin tuli Taipale. Kylä-Kausella oli toisella lyöntikierroksellavielä yhden palon ajolähtö, jonka seurauksena kotiin tuli Anne Tolonen. Pitkä ilta vihtiläisellä pesäpallokentällä jatkui. Sarjanousija teki kakkoskärjellä myös tilanteen. Ala-Lipasti kotiutti auringon loistaessa vielä Pakkalan lukemiksi 0-5. Tasoittavalla vuorolla kotijoukkueen yritykset tylsistyivät vieraiden ulkokenttään. Seitsemän lyöjää ja kolme paloa ilman juoksuja eli näin ollen jaksoin 1-2 (7-2, 3-4, 0-5) ottelu vieraille.

Katsojia Vihdissä oli 545, kolmostilanteet kotijoukkueelle 21-19, vapaat myös kotijoukkueelle 4-0, vaikka ottelu menikin vieraille.