Naisten Superpesiksen runkosarja päättyi tänään. Kahdella ottelulla ei ollut merkitystä runkosarjasijoituksiin, näistä toinen oli Lappeenrannan Pesä Ysien ja Jyväskylän Kirittärien ottelu. Lappeenrannassa pelatusta ottelusta pisteet haki vierailija jaksoin 0-2 (1-6, 1-4). Vieraiden koko joukkueen tiiviin ulkopelin lisäksi sisäpelionnistumisen palkittiin, kun joukkueen parhaana palkittiin Virpi Hukka ja kakkospalkinnolla Iina Valkeejärvi. Näin ollen kotiedusta nauttiva Jyväskylän Kirittret kohtaavat puolivälierissään MansenRäpsän. Pesä Ysien kausi päättyi sarjassa tällä kaudella yhdeksänteen sijaan, joukkueen parhaan pelaajan palkinnon nappasi Viivi Kainlauri ja kakkospalkinnon Emmi Simonen.

Lapualla runkosarjan jo aikoja sitten varmistanut kotijoukkue Lapuan Virkiä kohtasi Porin Pesäkarhut. Kotijoukkueen 2-0 (1-0, 3-2) voitto oli odotettu, mutta kuudenneksi runkosarjassa sijoittunut Pesäkarhut sai varmasti itseluottamusta satakuntalaisjoukkueiden puolivälieräsarjaansa. Kotijoukkueesta palkittiin jykevää vaihtolyöntiosaamista tällä hetkellä pelaava jokerilyöjä Enni Kylä-Kause ja kakkospalkinnolla Elina Mäki. Vieraiden parhaana palkittiin Carita Toiviainen ja kakkospalkinnolla Heidi Kuusisto. Kotiedun omaava Virkiä kohtaa puolivälierässsään Vuokatin Vedon ja Pesäkarhut paikallisvastustaja Rauman Lukon, joista jälkimmäisellä joukkueella on kotietu.

Kempeleen Kiri ja Viinijärven Urheilijat pelaavat puolivälierän siten, että tänään tiukasti 2-1 (1-5, 4-2, 1-0) hävinneellä vierailijalla on kotietu. Näin ollen sarjasta on luvassa varmasti tasainen ja ehkäpä ennalta jopa mielestäni mielenkiintoisin pari. Kotijoukkueesta palkittiin kaksi juoksua tuonut Jenni Jussila ykköspalkinnolla ja saman verran lyötyjä juoksuja kerännyt Terhi Pesonen. ViU:n parhaana palkittiin nuori lukkarilupaus Mari Mantsinen ja kakkospalkinolla kolme juoksua lyönyt Saara Suomalainen. Supervuoro tavoitti Kempeleen Kirin Henna Jukan illan hämärtyessä:

1. Oliko illan voitolla merkitystä tietäen, että Kempeleen Kiri kohtaa puolivälierissä juuri Viinijärven Urheilijat?

- Lähdettiin hakemaan pelistä voittoa ja sovittiin, että pelin jälkeen vasta katsellaan kuka tulee vastaan. 

2. Minkälaisissa asioissa näet, että joukkueenne pitää parantaa ajatellen tulevia koitoksia?

- Ulkopeli jatkuu yhtä hyvänä ja sisäpeliin vielä pientä viilausta!

3. Joko ViU on nähnyt joukkueestanne tällä kaudella kaiken vai nähdäänkö vielä jotain uutta puolivälierissä?

- Aina on uusia ässiä vedettävänä hihasta!

Roihu Helsingistä nappasi kauden kolmannen voittonsa, kun se nappasi voiton runkosarjan kolmanneksi sijoittuneesta Rauman Lukosta jaksoin 2-1 (3-1, 0-4, 3-2). Kotijoukkueen ykköstähti oli kunnarin, kolme tavallista lyötyä ja kaksi tuotua sekä kymmenen kärkilyöntiä lyönyt Johanna Pakarinen. Kakkostähti oli lukkari Anna Hellsten, joka pelasi sataprosenttisen sisäpelin. Vieraiden paras oli kolme juoksua lyönyt Sini Strander ja kakkostähti Helstenin tavoin täydellisen sisäpelin pelannut Hanna Väisänen.

Illan viimeisessä ottelussa runkosarjan ottelussa kohtasivat runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Vuokatin Veto ja seitsemänneksi sijoittunut MansenRäpsä. Veto nappasi voiton jaksoin 1-0 (2-2, 3-3, 4-0) tiukan punnertamisen jälkeen. Kotijoukkueen paras oli lukkari Linda Kukkohovi ja kakkospalkinnon sai kolme juoksua lyönyt jokeri Elina Lassila. Vieraiden paras oli Kirsi Ala-Lipasti ja kakkospalkittu Oona Svärd.