Sotkamon Jymy voitti välillä tunteitakin herättäneessä viimeisessä puolivälierässään Hyvinkään Tahkon ja eteni voitoin 3-0 väleriin. Tämän päivän ottelussa jaksot menivät jaksoin 1-0 (4-4, 3-0). Jymyn parhana palkittiin viisi juoksua lyönyt Roope Korhonen ja vieraiden parhaana erinomaisesti sisällä ja ulkona pelannut Juha Puhtimäki.

Supervuoro tavoitti ottelun jälkeen Roope Korhosen Sotkamon Jymystä.

Miten kuvailsiit tämän päivän peliä?

- Aloitimme ottelun hyvin, mutta hukkasimme otteen. Kuitenkin hieno takaisin nousu ekan jakson lopussa. Toinen jaksokin lähti nahkeasti liikenteeseen, mutta onneksi pääsimme toisessa vuorossa johtoon, jonka jälkeen vastustaja ei saanut oikeastaan mitään aikaiseksi.

Yllättikö vastustaja mitenkään?

- Tahko ei oikeastaan yllättänyt millään tavalla. He eivät saaneet vaadittavaa hurmosta päälle.

Millainen oli henkilökohtainen vireesi puolivälieräsarjassa?

- Täytyy sanoa, että olin hyvässä vireessä tässä sarjassa ja tekemisestä näkyi, että tosipelit alkoi. Pyrin pitämään samantasoisena vireen seuraavalle kierrokselle.

Vimpelissä kotijoukkue Vimpein Veto jyräsi Kiteen Pallo-90:n jaksoin 2-0 (9-4, 11-4). Mukaan mahtui kaiken kaikkiaan kuusi kotijoukkueen tekemää kunnaria, joista puolet takoi Teemu Isoketo sekä näiden lisäksi yhden kunnarin Sami Haapakoski, Mikko Kanala ja Janne Mäkelä. Isoketo valittiin myös joukkueen parhaana. Kiteeläisten parhaana palkittiin neljä juoksua lyönyt Sami Partanen.

Supervuoro tavoitti Vimpelin Vedon Henri Puputin.

Miten kuvailsiit tämän päivän peliä?

- Lähdettiin katkaisemaan sarjaa kovalla itseluottamuksella ja siinä onnistuttiin. Tiedettiin se, että jos jaksetaan tehdä perusasioita huolellisesti tarpeeksi kauan niin jossain vaiheessa kaverin niskat napsahtavat ja näin myös kävi. Kitee kotiutti kovalla prosentilla ja hyvillä lyönneillä, mutta etumatka oli tänään heille liian suuri.

Yllättikö Kiteen Pallo-90 mitenkään?

- Ei yllättänyt. Heidän ulkopelin kuviot oli hyvin tiedossa ja samoin ratkaisun paikat.

Millainen oli henkilökohtainen vireesi puolivälieräsarjassa?

- Oma vire oli kohdillaan jokaisessa ottelussa.

Joensuun Maila nappasi toisen puolivälierävoiton ja näin ollen joukkue on voiton päässä huomenna Koskenkorvalla välieräpaikasta. Tänään JoMa voitti Koskenkorvan Urheilijat jaksoin 1-0 (5-0, 2-2). Kotijoukkueelle kunnarin löi ykköspalkittu Mikko Kemppainen. Vieraiden parhaana palkittiin joukkueelle molemmat juoksut lyönyt Jere Dahlström. Otteluvoitot tällä hetkellä siis JoMa:lle 2-1.

Kouvolan Pallonlyöjät ja Oulun Lippo jatkoi juoksujuhlia omassa puolivälieräsarjassaan Kouvolan KSS Areenalla. Tänään kotijoukkue voitti ottelun jaksoin 2-1 (11-4, 3-5, 2-1) ja on huomenna voiton päässä välieräpaikasta, johtaen sarjaa voitoin 2-1. KPL:n parhaana palkittiin kuusi juoksua lyöynt Ossi Meriläinen ja Liposta kaksi juoksua vähemmän lyönyt Marko Pelkonen.