Kankaanpään Maila lähestyi tänään pudotuspeliviivaa voittaen Jyväskylän Kirin tiukassa taistossa kotikentällään. Avausjakson ainoan juoksun löi kokenut Jukka Latvala, kotiin riensi itä-länsikokemustakin ensi kertaa viime viikonloppuna saanut Jonne Kemppainen. Toinen jakso alkoi kotijoukkueella hyvin, kun Jukka Lankinen kotiutti vikkeläkinttuisen Jouni Itävalon. Vieraat kuitenkin menivät kotijoukkueen kahdessa vuorossaan nopeasti 1-4 johtoon. Kotijoukkue sai vielä mahdollisuutensa tasoitukseen ja ohitukseen, kun kolmannessa vuoroparissa joukkue sai vierailijan kahdella harhaheitolla tilanteen 3-4. Näiden jälkeen oli vielä kolme kotiutusyritystä, mutta ne päättyivät tuloksetta. Supervuorossa tasoittavalla vuoroparilla kotijoukkueen avausjakson ratkaissut tutkapari Latvala-Kemppainen toimi jälleen ja Kemppainen toi ottelun voittojuoksun. Näin voitto Kankaanpään Mailalle lukemin 2-1 (1-0, 3-4, 1-0).

II Antti Pukkinen

Kouvolan Pallonlyöjien koti-ottelussa nähtiin historiaa, kun Sami Joukainen ohitti kaikkien aikojen lyöjätilaston aiemman ykkösnimen Simo Eerikäisen. Alle tuhat katsojaa oli vaivautunut paikan päälle toissapäiväisen kesken ottelun olleen suurimääräisen ulosmarssin jälkeen. Hyvinkään Tahko taipui Kouvolassa jaksoin 2-1 (2-1, 4-5, 1-0).