Tänään naisten superpesis pääsi vauhtiin, kun neljällä paikkakunnalla käytiin superpesiskamppailuja. Raumalla kohtasivat Rauman Lukko ja hallitseva mestari Lapuan Virkiä, Sotkamossa kohtasivat Vuokatin Veto ja Jyväskylän Kirittäret. Pääkaupunkiin Roihun vieraksi saapui Kempeleen Kiri ja Saimaan rannalla Lappeenrannan Pesä Ysien vastus oli Viinjärven Urheilijat.

Lukosta ei ollut vastusta kotikentällään Virkiälle. Kotijoukkue oli tuuliajoilla koko ottelun ajan, etenkin omissa sisävuoroissaan. Virkiä haki pisteet jaksoin 0-2 (0-3, 0-4). Alavireisen kotijoukkueen parhaana palkittiin Sini Strander, vieraista vastaavan palkinnon pokkasi lukkari Jenna Kammi-Rahnasto entisellä kotikentällään. Vieraiden juoksuista viisi toi Emmi Viitala.

Miltei yhtä vaikeaa oli sotkamolaisilla kotikentällään, kun Jyväskylän Kirittäret hakivat Vuokatin Vetoa vastaan voiton jaksoin 0-2 (2-6, 2-8). Vedon parhaana palkittiin Linda Kukkohovi ja vieraiden parhaana Emma Nieminen, joka löi kunnarin, kolme tavallista ja toi kaksi juoksua.

Roihun vieras Helsingissä oli myös pelipäällä. Kempeleen Kiri haki kaksi pistettä voitettuaan ottelun jaksoin 0-1 (1-7, 2-2). Kotijoukkueen parhaana palkittiin kärkietenijä Venla Rapila. Vieraiden pystin ottelun jälkeen itselleen kotiin vietäväksi sai Meri Kontu, joka löi neljä juoksua.

Lappeenrannan Pesä Ysit voitti kotiottelunsa Viinijärven Urheilijoita vastaan jaksoin 2-1 (2-4, 2-1, 1-0).  Vieraiden parhaana palkittiin kolme lyötyä juoksua kerännyt Saara Suomalainen. Kotijoukkueen parhaana palkittiin kokenut Sonja Koskinen, joka löi ja toi yhden juoksun.