Koskenkorvan Urheilijat

Joukkue on monta vuotta taistellut Vimpelin Vedon perässä parhaan pohjalaisjoukkueen tittelistä. Tänä vuonnakin taistelua käydään. Lähes samanlaisena säilynyt joukkue on nyt vuoden kokeneempi ja hallissa ajoittain ViVen hyvin haastanutkin. Nyt täytyisi ottaa se askel kesäpeleissä. Mahdollisuus on olemassa. Joukkue on hyvin rakennettu.
Avainpelaajia: Juha Niemi, Marko Pelkonen, Ville Viita ja Veli-Pekka Yli-Hirvelä.
Kouvolan Pallonlyöjät
Joukkue nuorentui viime kauden menetysten myötä. Seurassa on menossa muutenkin uudet tuulet. Huipputasolla hätäileminen voi olla uhkakin. Joukkueessa on paljon nopeutta. Lyöntivuoron voi aloittaa nyt reippaammin kuin aiemmin melkein mistä vain. Kokemuksen puute voi olla jotain, mikä voi fanien toivon kynttilälle aiheuttaa hiipumista.
Avainpelaajia: Juho Hacklin, Henri Heikkilä, Sami Joukainen ja Tommi Mäentausta.
Nurmon Jymy
Joukkue taisteli viime kaudella loppua kohti paremmin kuin moni odotti. Nyt joukkueelta on siten lupa odottaa parempaa. Etenkin siksi, että joukkue ei ole juurikaan muuttunut viime kaudesta. Joukkue on silti nuori, mutta sitkeästi omaa lajitietoa kasvattanut pelinjohtaja on nyt haasteiden edessä. Miten käy yleisöodotusten kanssa?
Avainpelaajia: Ville-Pekka Jokinen, Paavo Pelto, Tuomas Prusti ja Tero Viinamäki.
Pattijoen Urheilijat
Joukkue on vahvistunut entisestään ja on ensi kauden vahvoja mitalisuosikkeja. Joukkue menetti pari pelaajaa Kankaanpäähän, mutta sai uusia tilalle. Kokenut kaarti jatkaa joukkueessa edelleen. Joukkueessa on myös lupauksia, joilta yleisö odottaa tekoja sen eteen, että Kainuun Karhu joutuisi synkille talviunille syysruskan koittaessa.
Avainpelaajia: Joonas Eirola, Topi Kosonen, Pertti Mäkelä ja Jukka-Pekka Vainionpää.
Sotkamon Jymy
Mestarin päänahka on haluttu. Joukkue on uudistunut jonkin verran. Pitkään lajipiireissä huhuttiin kokeneiden pelaajien lopettamispuheilla, mutta mitään merkittävää sillä rintamalla ei kuitenkaan tapahtunut. Pettymyksiä sisältäneen hallikauden jälkeen joukkue tulee nälkäisenä kesäkauteen ja on varmasti motivoitunut harjoittelemaan.
Avainpelaajia: Antti Hartikainen, Toni Kohonen Roope Korhonen ja Aki Orava.
Vimpelin Veto
Joukkueen tavoite saada mestaruus jäi viime kaudelta saamatta. Seura jahtaa varmasti samaa tälläkin kaudella. Vimpelin Veto on varmasti yksi mitalisuosikkeja tälläkin kaudella Pattijoen ohella. Joukkue pelaa kenties sarjan vahvinta vaihtolyöntipeliä ja kovia kotiutuslyöjiä joukkueessa on paljon. Kestääkö kantti tällä kertaa kauden lopussa?
Avainpelaajia: Jere Dahlström, Janne Mäkelä, Antti Kuusisto ja Henri Puputti.
Huomenna blogissa vielä miesten superpesiksen avauskierroksen ottelut. Vapun jälkeen on vuorossa naisten kausiennakko.