Miesten superpesiksen osalta käytiin eilen kolme kamppailua. Jokaisessa oli kova panos ja ottelut olivatkin arvolleen sopivasti erittäin tasaisia. Näin pesiskansa on toivotettu syyskuu aloittamaan, mitä parhainten lajin kannalta.

Karsinnoissa Jyväskylän Kiri ja Oulun Lippo Pesis pelasi ei yhtään vähempää kuin ensi vuoden superpesispaikasta. Voittaja pelaisi tulevana vuotena lajin pääsarjassa. Sarjanousijaa ei kuitenkaan saatu sen enempää miesten kuin naistenkaan superpesikseen ensi kesäksi. Kirin kokenut kaarti vastasi huutoon viimeisessä karsintaottelussa ja pelasi tasaisemmin omalla tasollaan verrattunna oululaisten takavuosien huippupelaajiin.

Jyväskylän Kiri - Oulun Lippo Pesis 2-1 (5-2, 2-3, 0-0, 2-0)

Palkitut
Jyväskylän Kiri

I Kalle Virolainen
II Taneli Rantatorikka

Oulun Lippo Pesis
I Jarmo Viittanen
II Jussi Markus

Joensuun Maila kukisti Pattijoen Urheilijat toisessa pronssiottelussa ja saalisti näin joukkueen ensimmäiset SM-mitalit. Joukkueen avainpelaajat nousi parrasvaloihin ja näin joensuulaisryhmä lopulta päätti kautensa riemua pursuvaan voitontanssiin. Huikeimmassa vireessä pronssiottelussa oli Juha Niemi, joka mätti kunnarin lisäksi seitsemän tavallista lyötyä ja toi yhden. Kärkilyöntejä lyöjäjokeri keräsi kolmetoista.

Joensuun Maila - Pattijoen Urheilijat 2-1 (7-1, 4-5, 2-2, 1-0)

Palkitut
Joensuun Maila

I Juha Niemi
II Tuomas Jussila

Pattijoen Urheilijat
I Topi Kosonen
II Pertti Mäkelä

Joensuun Mailalle pelaajina pronssia saalistivat

Joonas Hänninen, Ville Ikonen, Tuomas Jussila, Mikko Kemppainen, Hannu Kiukkonen, Lauri Kivinen, Henri Litmanen, Ilkka Männikkö, Juha Niemi, Joni Nousiainen, Tommi Päivinen, Anssi Raitala, Aleksi Rautiainen, Juha-Matti Sirviö ja Mika Väisänen.
 
Supervuoro onnittelee tuoreita SM-pronssimitalisteja.