Päivän puhutuimpia pesäpallo-otteluita käytiin varmaankin Pihkalan stadionilla, kun kotijoukkue Hyvinkään Tahko kohtasi Kouvolan Pallonlyöjät. Ottelun avausjaksolla vaikutti kymenlaaksolainen puhuri, kun muun muassa Sami Joukainen löi superpesisurallaan tuhannennen juoksun rajapylväänn rikki. Toisella jaksolla puhurin voimasta vastasi Keski-Uusimaalta kotoisin oleva kotijoukkue. Supervuoro nollille, mutta lopulta kotijoukkue rutisti voiton kotiutuskisassa. Näin ollen pisteet 2-1 (0-7, 8-1, 0-0, 4-3).

II Sasu Toikka

Alajärven Ankkurit kellisti jaksoin 1-0 (0-0, 5-2) Seinäjoen Jymyjussit. Vieraiden molemmat juoksut löi jokeritykki Jukka-Pekka Vainionpää. Kotijoukkueen Jouni Koskela kiersi kunnarin ja toi kolme tavallista. Erityistä on, että vieraiden lukkari Jani Viljasella ei ollut tänään sisäpelitehtäviä lainkaan.

II Ville Viita

Kankaanpään Mailan ja Pattijoen Urheilijoiden jaksot päättiyvät tasalukemiin, mutta raahelainen joukkue sai vapaataipaleella supervuorossa voittojuoksun. Vapaataivalta kotiin tuli Jussi Kemilä. Kotijoukkueelta kaksi juoksua löi Jukka Lankinen ja Miika Anttila, lisäksi kankaanpääläisistä Jonne Kemppainen toi kolme juoksua. Ilari Siutlan sisäpeliin mahtui seitsemän kärkilyöntiä yhtä monesta yrityksestä.