Tänään käytiin miesten superpesiksessä kolme paikallisottelua sekä Hyvinkään Tahkon ja Jyväskylän Kirin välinen koitos. Näistä viimeinen päättyi pirteän kauden pelanneen vierasjoukkueen 0-2 (1-3, 3-8) voittoon.

Alajärven Ankkurit piti paikallisvastustaja Vimpelin Vetoa tiukilla peräti 2714 katsojaa paikalle keränneessä ottelussa. Jaksot niukkaakin niukemmin vieraille lukemin 0-2 (0-1, 2-3).

Koskenkorvan Urheilijat saalisti kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa, kun naapurikunnasta vieraisiin saapunut Seinäjoen JymyJussit taipui jaksoin 2-0 (7-2, 4-2).

Kiteen Pallo-90 ja Joensuun Maila taistelivat Pohjois-Karjalalan herruudesta. Kotijoukkueelle kaksi kunnaria lyöneen Topi Hurskaisen vire ei riittänyt vaan vierailija nappasi voiton jaksoin 0-2 (2-3, 2-6). Katsojia Rantakentällä oli tänään paikalla 2130, kolmostilanteet menivät kotijoukkueelle 20-14.

Avausvuoroparin tasoittavalla Juha Niemi löi vieraat ensin 0-1 johtoon, kotiin riensi Teemu Juntunen. Hetkeä myöhemmin Lauri Kivinen kotiutti Henri Litmasen. Toisessa vuoroparissa Niemi löi lukemiksi 0-3 ja kotiin tuli Aleksi Rautiainen. Kolmannen alussa Topi Hurskainen löi Ville Postin kotiin ja kiiruhti itse kunnarin ja siitä tulivat jakson päätöslukemat 2-3.

Kiteen Pallo-90:n Topi Hurskaisen kaksi kunnariakaan ei tänään riittänyt sarjapisteisiin. Kuva: Niilo Hirvonen

Toisen jakson avausvuroparissa Juha Niemi iski Jouni Itävalon kotiin, tuokio myöhemin Lauri Kivinen löi Mikko Kemppaisen kotiin ja samassa vuoroparissa vielä Henri Litmanen löi kunnarin ja taululla olivat jälleen lukemat 0-3. Topi Hurskainen kavensi kahdella juoksulla, ensin kotiuttaen Toni Laakson ja sitten jälleen kunnarillaan. Kolmannessa vuorossa Niemi kotiutti Kemppaisista Mikon. Neljännessä vuoroparissa Niemi jatkoi vahvoja otteitaan lyömällä kotiin Tuomas Jussilan. Jakson päätöslukemat 2-6 iski Jonne Kemppainen. Kotiin kipitti Aleksi Rautiainen.

Joensuun Mailan Juha Niemen löi viisi lyötyä juoksua tänään. Kuva: Niilo Hirvonen