Miesten puolivälierissä sarjat olivat katkolla Joensuun Mailalla ja Vimpelin Vedolla. Vimpelin Veto hoiti oman osuutensa ja eteni välieriin. Pattijoen Urheilijat sai kolmannen voittonsa sarjassa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Hyvinkään Tahko otti toisen taisteluvoiton Joensuuun Mailasta. Huomenna miehissä kohtaavat maratontaulukon ykkönen ja kakkonen, kun  kakkonen Jyväskylän Kiri kohtaa ykkösen Sotkamon Jymyn.

Miesten puolella avausjuoksu nähtiin Hyvinkään Tahkon ja Joensuun Mailan ottelussa. Ulkokentästä aukon löysi jokerina jatkava Riku Rantanen. Hän löi kotiin Mikko Linnaluoman. Rantanen löi myös avausjakson voittojuoksun, kun Antti Vihtkari tuli kotiin. Vieraiden ainoan löi Aki Tervo ja kotiin riensi Mikko Kemppainen. Avauslyönnin toisella jaksolla löi JoMan Aleksi Rautiainen ja kotiin kiiruhti Lauri Kivinen. Tahkon tasoituksen löi heti seuraavassa vuorossa Miikka Matikka, joka kotiutti Matti Pölläsen. Toinen jakso päättyi näihin lukemiin eli kotijoukkue voitti jaksoin 1-0. Tahkon ykköspalkittu oli Taneli Rantatorikka ja kakkospalkittu Riku Rantanen. Joensuun Mailasta raati muisti ykköspalkinnolla Joni Nousiainen ja kakkospalkinnolla Mika Väisänen. Kentän laidalla oli 3795 katsojaa. Ottelusarja nyt Joensuun Mailalle 3-2.

Vimpelin Veto voitti kotikentällään avausjaksolla Kiteen Pallo-90:n 8-1. Kaksi lyöntiä kertyi Jere Dahlströmille ja Sami Haapakoskelle, joista jälkimmäinen oli kunnari.  Ensimmäisellä jaksolla Haapakosken saldo oli kaiken kaikkiaan neljä tuotua juoksua. Kiteeläisten ainoa lähti Toni Laakson mailasta, kotiin juoksi Topi Hurskainen. Vieraiden johtojuoksun toisen juoksun alkuun löi hyvävireinen Mika Laukkanen, joka kotiutti Laakson. Vieraat kuitenkin tasoittivat toisen vuoron alussa Janne Mäkelän lyödessä kotiin Antti Kuusiston. Kahden seuraavan vuoron aikana Vimpeli löi kuusi ja Kitee viimeisessä vuorossa neljä, joten jakso meni lukemin 7-5 Vimpelin Vedolle. Kotijoukkueesta palkintoja hakivat Sami Haapakoski ja Jere Dahlström, vieraista Pasi Kokkonen ja Toni Laakso, molemmissa tapauksissa ensin on mainittu ykköspalkittu. Katsojia Saarikentällä oli tänään 1707. Vimpelin Veto jatkaa voitoin 4-0.

Koskenkorvan Urheilijoiden ja Pattijoen Urheilijoiden välillä avausjakso tarjosi seitsemän juoksua, joista neljä kotijoukkueelle ja vieraille kolme. Koskenkorvan Urheilijoiden juoksuista puolet toi tähän otteluun kärkietenijäksi siirretty Ville Viita. Vierailijoiden jokerivaihtaja Jussi Kemilä keräsi avausjaksolla 4/5 kärkilyöntiä, sisältäen yhden lyödyn juoksun. Toisen jakson avausvuorolla Koskenkorvalle johtojuoksun joi Juha Niemi, jolle sivallus oli ottelun toinen. Etenijä Juha Puhtimäelle juoksu oli samoin ottelun toinen.  Toisen vuoroparin aikana tasoituksen sivalsi Jukka-Pekka Vainionpää, kotiin juoksi Timo Kallio.  Kotijoukkue meni vielä 2-1 johtoon, mutta lopputulos oli 2-5.  Supervuorossa tehojokerit Vainionpää ja Niemi löivät yhdet molemmille joukkueille. Kotiutuskisa päättyi vieraille 2-4. Kotijoukkueesta ykköspalkinnon sai Juha Puhtimäki ja kakkospalkinnon Mikko Vainionpää, vieraista kakkospalkinto Topi Kososelle ja ykköspalkinto Jukka-Pekka Vainionpäälle. Katsojia Koskenkorvalla oli tänään 2525.  Ottelusarja on Pattijoelle nyt 3-2.