isoketo_niina_elgland-normal.jpg
Teemu Isoketo valmiina etenemään, kuva: Niina Elgland

Supervuoro tavoitti Vimpelin Vetoon paluun tehneen Teemu Isokedon, joka nousi viime vuosina otsikoihin nopeana pikakiiturina Kankaanpään Mailan kärjessä.

1. Mistä sait aikanaan pesiskipinän?

- Pesiksestä taisin innostua jo nuorena päivähoidossa kun tekemisen puutteessa minulle laitettiin puumaila käteen ja osumia tennispalloon tuli kohtalaisen hyvin heti alkuun. Sitten ruvettiinkin kulkemaan seuran harjoituksissa ja kotona lyötiin vapaa-ajalla tallin seinään palloa omasta syötöstä.

2. Harrastatko tai oletko harrastanut muita lajeja, mitä hyötyjä olet huomannut näistä pesikseen?

- Harrastuksia on ollut kaikenlaisia pienestä pitäen. Jääkiekko, autourheilu, kalastus, metsästys. Tällä hetkellä harrastukset ovat jääneet vähemmälle ajan puutteen vuoksi, mutta kalastus auttaa aina välillä rentoutumaan ja sille yritetään silloin tällöin löytää aikaa! Varmasti jääkiekosta ja muista peleistä on ollut hyötyä pelinlukuun ja fysiikan kehittymiseen.

3. Palasit kasvattajaseuraan kolmen reissuvuoden jälkeen, millaista on pelata kotiseudulla taas?

- Tietysti on ollut hienoa palata kotiseuraan ja tutulle kentälle! Pari vuotta Kankaanpäässä ja vuosi Nurmossa olivat oman urani kannalta hyviä vuosia, mutta nyt haluaa menestystä aina vain enemmän. Tänä kesänä peli ei ole vielä lähtenyt kulkemaan sillä tavalla mitä joukkueemme voi parhaimmillaan esittää, mutta eiköhän syksyksi laiteta peli siihen kuntoon, että voidaan pokaalia nostella Saarikentällä! Yleisökin saadaan varmasti heräämään vielä kunnolla, kunhan pelimme paranee! Ja mikäs sen hienompaa, kuin pelata täydelle kotikentälle, jossa koko yleisö on mukana kannustamassa omiaan!

4. Millaista on hyvä kopparien välinen yhteistyö?

- Paljon puhetta ja tietysti kaverin tuntemista. Täytyy tietää miten kaveri toimii missäkin tilanteessa, jotta estetään läpilyönnit ja saadaan kunnon varmistukset toisille.

5. Kerro jokin hilpeä lajimuisto.

-

6. Mitä erehtyminen sinulle merkitsee pelaajana?

- Erehtymisiä tulee peleissä eikä niitä voi välttää, kokemuksen myötä on hiukan oppinut että tilanteista pitäisi vain päästä nopeasti yli ja keskittyä seuraavaan suoritukseen! Pelin jälkeen kerkeää kyllä miettimään omia virheitään.

7. Millainen on etenijän ruokahuolto ennen peliä ottelupäivänä?

-  Pelipäivän ruokailu riippuu pelin alkamisajasta, mutta yleensa melko samalla kaavalla  menee. Arkipelissä hyvä aamupala, aamuharjoituksen jälkeen tuhti lounas (pastaa yleensä). Pitkin päivää tulee tankattua runsaasti nestettä sekä jonkinlaista välipalaa ennen palaveriin kokoontumista.

Vastaa asioihin, mitä tulee mieleen?

Saarikenttä - Kotiyleisö ja hurmos

Alajärvi - Hyviä ykköspesismuistoja

Naispesis - Parempaan päin

Pelipäivän sää - Toivottavasti plussan puolella

Läpilyönti - Kiire

Henri Puputti - Keisari