Miesten superpesis alkoi viime viikon perjantaina. Olin reissussa, joten bloggailua en voinut harrastaa. Koitan vähitellen ottaa kiinni sen, mitä viikonloppuna ehti tapahtua. Eniten avauskierroksella takoi juoksuja Koskenkorvan Urheilijat, joka teki kuusitoista juoksua. Yhteen juoksuun avauskierroksella joutuivat tyytymään Kiteen Pallo-90 ja Pattijoen Urheilijat. Molempien sisäpeli oli tahmeaa omassa kotiottelussaan.

Alajärven Ankkurit kohtasivat omalla Kitron kotikentällä ottelussaan juuri Koskenkorvan Urheilijat. Jaksot päättyivät 0-2 (5-6, 3-10)  lukemin vieraille. Kotijoukkueesta onnistui kaksi lyöntiä lyömään jokeritrio Tomi Lehesvuori, Saku Mikkolanaho ja Jere Saukko, joista viimeinen myös kunnarin. Hänet palkittiin myös joukkueen ykköspalkinnolla ja Mikkolanaho kakkospalkinnolla. Etenijätehtävissä kunnostautui Matti Saukko, tuoden kolme juoksua. Vieraiden tehokkain oli Jere Dahlström neljällä lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla, hänen saldo riitti kakkospalkintoon.  Ykköspalkinto meni ikinuorelle siepparille Mikko Vainionpäälle, joka löi kolme juoksua ja toi yhden. Kunnaritaitureina Kitron kentällä Kossusta olivat lukkari Juha Puhtimäki ja sataprosenttisen sisäpelin pelannut Mikko Kytömäki, joka löi kunnarin, yhden juoksun ja toi kolme juoksua. Lisäksi Kytömäki keräsi kymmenen kärkilyöntiä. Yleisöä: 1018.

Hyvinkään Pihkalassa käytiin ottelu paikallisen eli Hyvinkään Tahkon ja Kankaanpään Mailan välillä. Ottelu päättyi lukemin 2-0 (4-1, 5-4). Tahkon ykköspalkittu kakkosvahti ja viime vuoden pelaaja Juha Korhonen löi kaksi juoksua, kakkospalkittu ykkösvahti Timo Rantatorikka löi kolme juoksua. Kahteen juoksuun lyötyjen puolelta ylsi myös jokerilyöjä Petri Kulmala. Etenijänä kunnostautui viime kesän komeetta Lauri Vierimaa kolmella tuodulla ja pitemmältä ajalta jo lajin tähtiin lukeutuva Pasi Kokkonen kahdella juoksulla. Kankaanpään  Mailan onnistujia olivat ykköspalkittu, kokenut jokerilyöjä Jukka Latvala, joka löi kolme juoksua ja kakkospalkittu  kolmosvahti Jesse Jokela, joka löi ja toi yhden juoksun. Yleisöä: 1878.

Kiteen Rantakentällä käytiin 2000-luvun alun taisteluparin, Kiteen Pallo-90:n ja Sotkamon Jymyn välinen koitos. Vierasjoukkue voitti sen lukemin 0-2 (0-5, 1-6).  Kotijoukkueen ykköspalkittu oli kakkosvahtina pelannut Joni Matikainen, joka toi joukkueensa ainoan juoksun. Hän pelasi silti sataprosenttisen sisäpelin, kakkospalkittu oli kolmoskoppari Jussi Hurskainen, joka löi Matikaisen kotiin. Sotkamon Jymystä palkittiin tuttuja nimiä, kun kakkospalkinnon sai kolmosvahti Antti Hartikainen, joka toi kolme juoksua. Ykköspalkinnon sai kolmospuolen koppari Roope Korhonen, jonka avausottelun saldo oli kunnari, viisi lyötyä juoksua ja yksi tuotu juoksu sekä kymmenen kärkilyöntiä.  Muita onnistujia Sotkamon Jymystä oli yhden juoksun lyönyt ja kaksi tuotua kerännyt Aki Orava, sekä yhden juoksun lyönyt ja tuonut Kosti Rautiainen sekä superlupaus Topi Korhonen jokeripaidassa, joka saavutti saman määrän lyötyjä ja tuotuja kuin Rautiainen. Yleisöä: 1258