Päivän teemana oli ilmeisesti tiukat avausjaksot, neljä ottelua viidestä oli avausjaksonsa osalta tiukkoja ja kolme näistäkin päättyi vain yhden juoksun marginaalilla.

Seinäjoella kotijoukkue löi tarvittavat kaksi juoksua Jukka-Pekka Vainionpään toimesta ensimmäisen täyttävällä vuorolla. Jokerin taitoa kiitti kotiin kiiruhtaneet Juho Ranto ja Markus Ojanperä. Vierailija sai toisen aloittavalla kavennuksen, kun Jyri Kyllönen löi kotiin Ilkka Ylitalon. Toisella jaksolla Vainionpää löi vielä neljä juoksua. Kyllönen jatkoi kahdella lyödyllä. Näin ollen Seinäjoen JymyJussit voitti Jyväskylän Kirin 2-0 (2-1, 6-4)

Palkitut
Seinäjoen JymyJussit

I Jukka-Pekka Vainionpää
II Paavo Pelto

Jyväskylän Kiri
I Jyri Kyllönen
II Antti Pukkinen

Toinen jaksojensa puolesta tiukka koitos nähtiin Kankaanpäässä, kun mestarinkin viikonloppuna kaataneelle Kankaanpään Mailalle tuli vieraaksi viime viikolla Sotkamossa selkäsaunan saanut Koskenkorvan Urheilijat. Kuten pallopeleissä joskus sattuu, niin onni ja epäonni ovat joskus nopeaakin katoavaista. Lyöntipelistä molempien joukkueiden osalta päävastuu oli kokeneiden pelimiesten harteilla. Kotijoukkueesta sataprosenttisen sisäpelin, kolmella tuodulla ja seitsemällä kärkilyönnillä pelasi Ilari Siutla, mutta palkintokaappia ansiot eivät täyttäneet. Jaksot vieraille 0-2 (1-2, 2-3)

Palkitut
Kankaanpään Maila

I Henri Pulkkinen
II Jukka Latvala

Koskenkorvan Urheilijat
I Mikko Vainionpää
II Mikko Kytömäki

Hyvinkäällä nähtiin illan ainoa supervuoro, kun kotijoukkue Hyvinkään Tahko voitti Kiteen Pallo-90:n 2-1 (6-8, 7-2, 1-0). Illan sisäpelispesialisti oli kotijoukkueen Miikka Matikka, joka löi kaksi kunnaria, kolme tavallista ja toi kolme juoksua sekä keräsi yksitoista kärkilyöntiä. Lieneekö tämä sitten ollut raadille normi-ilta, kun palkintokaappiin täytettä kättelyjen kera ojennettiin muille.

Palkitut
Hyvinkään Tahko

I Pasi Kokkonen
II Lauri Vierimaa

Kiteen Pallo-90
I Mika Laukkanen
II Ville Posti

Legendaarisella saarikentällä kotijokkue Vimpelin Veto murjoi Pattijoen Urheilijoiden ulkokentästä viisitoista juoksua. Ottelu päättyi jaksoin 2-0 (11-6, 4-0). Kotijoukkueesta palkittiin pieni- ja suurinumeroisin pelaaja. Kärkietenijä Sami Haapakoski kirmasi viiden juoksun arvoisesti ja Janne Mäkelä löi kunnarin, seitsemän tavallista ja yhden tuodun verran. Nämä teot miellyttivät myös palkintoraatia. Vieraiden Marko Pelkonen oli sisäpelin osalta ainoa sadan prosentin mies.

Palkitut
Vimpelin Veto

I Janne Mäkelä
II Sami Haapakoski

Pattijoen Urheilijat
I Marko Pelkonen
II Topi Kosonen

Illan ilotulitus mailan varresta nähtiin Joensuun Mailan ja Sotkamon Jymyn ottelussa. Avausjakson nahuilun jälkeen toimintatavat muuttuivat täysin, kun Sotkamon Jymy löi kärkietenijän Niko Korhosen kolmen kunnarin lisäksi roppa kaupalla juoksuja siten, että vain toisen jakson toinen sisävuoro jäi ilman juoksuja. Edellä mainitun Korhosen saldo oli kaikkinensa kolme kunnaria, neljä lyötyä ja kuusi tuotua juoksua sekä viisitoista kärkilyöntiä. Kokenut Roope Korhonen löi kunnarin ja kuusi tavallista sekä toi kaksi juoksua, lisäksi Roopen saldoon mahtui kaksitoista kärkilyöntiä. Jaksot päättyivät 0-2 (1-2, 2-23)

Palkitut
Joensuun Maila

I Tuomas Jussila
II Henri Litmanen

Sotkamon Jymy
I Niko Korhonen
II Roope Korhonen