Avausjakson kotonaan Kempeleen Kirille hävinnyt Rauman Lukko voitti lopulta ottelun kotiutuskisassa. Nihkeän 0-1 avausjakson jälkeen raumalaiset saivat vähitellen juonesta kiinni, kun olivat jo menossa rökälevoittoon toisella jaksolla, mutta vierailija heräsi taistelemaan sarjapisteistä viimeisessä sisävuorossaan nousten kolmella juoksulla tilanteeseen 3-9. Lopulta kotiutuskisassa nähtiin paljon kotiutuksia ja kotijoukkue sai kaksi sarjapistettä. Kolmostilanteet 20-10, yleisöä: 478.

Rauman Lukko - Kempeleen Kiri 2-1 (0-1, 9-3, 0-0, 5-4)

II Eveliina Kesti

Sarjan tyvipään kamppailussa Roihu-Pesis hävisi kotonaan Turku-Pesikselle yhden juoksun erolla. Näin vieraat hakivat kaksi pistettä, kotijoukkueen jäädessä pisteittä. Vieraiden Meea Lehtinen löi kaksi juoksua. Kerttu Höyden ja Mia-Maria Jauhiainen toivat kaksi juoksua. Kotijoukkueen neljästä juoksusta yhden löi ja yhden toi Henni Kauppinen. Kolmostilanteet 14-18, yleisöä: 272.

Roihu-Pesis - Turku-Pesis 0-1 (2-3, 2-2)

II Kerttu Höyden

Lappeenrannan Pesä Ysien ja Porin Pesäkarhujen ottelusta moni odotti tiukkaa, mutta hyvin otteluun valmistautunut vierailija haki täydet sarjapisteet vahvalla sisäpelillä, ulkopeliinkin tuli tiukkuutta jaksotauolla lisää. Vieraissa kauden avausottelun pelannut Susanna Puisto löi kolme juoksua ja toi yhden. Kunnareita vieraista saalisti Anni Harjunen, Milla Lindström ja Kaisa Kärkkäinen. Kolmostilanteet: 14-29, yleisöä. 842.

Lappeenrannan Pesä Ysit - Porin Pesäkarhut 0-2 (3-10, 0-7)

II Milla Lindström

Jyväskylän Kirittäret voitti kotonaan Mansen Räpsän. Avausjakson voittoon riitti vahva toisen vuoroparin sisävuoro, jossa joukkue takoi kuusi juoksua nousten 0-2 tappioasemasta 6-2 johtotilanteeseen. Avausjuoksun kotijoukkueelle löi tyhjään kenttään kunnarina Marjukka Urpelainen, joka vapautti kotijoukkueen sisäpelin myös. Kolmostilanteet 17-11, yleisöä: 688.