Miesten superpesiksen puolelta haastattelusarjan aloittaa Alajärven Ankkurit. Joukkue aloittaa kautensa toukokuun 10. päivä Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana, mutta seuraavan viikon torstaina eli 14.5. joukkue kohtaa kotiareenalla rakkaan paikallisvastustajansa Vimpein Vedon

Supervuoro jututti joukkueesta pelinjohtaja Matti Iivarista ja pelaajista Kari Kellokoskea, eiliseen tapaan, puheenvuoro ensin pelaajalle, sitten viuhkavelholle.

1. Miten on harjoittelukausi sujunut?

Kari Kellokoski: Harjoittelukausi on sujunut tähän mennessä hyvin. Terveenä on saanut treenata ja viime kesän ongelmakohtiin on harjoittelussa keskitytty. Vielä on kuukauden päivät loistavaa aikaa kehittyä, jotta ollaan parhaimmillaan kun sarja alkaa!

2. Mitä uutta sinulta saadaan on lupa odottaa kesällä?

Kari Kellokoski: Parempaa ulkopeliä.

3. Kerro joku ikimuistoinen tarina pelireissulta tai pukukopista.

Kari Kellokoski: Ehkä ensimmäisenä tulee mieleen viime kesältä yksi tarina. Oravan Aki oli jo aikaisemmin kaudella kauhistellen katsonut nuorten miesten laittavan aina puhelimensa lataukseen pelin ajaksi. Hyvinkäälle vieraspeliin mennessämme suurin osa oli tietysti selannut puhelintaan tulomatkan. Kun loput taistelivat pistokepaikoista, jotta saisi puhelimen ladattua, riuhtaisi Aki pelikassistaan partakoneen ja laittoi sen lataukseen.

4. Mitä terveisiä haluat välittää joukkueesi faneille?

Kari Kellokoski: Viime kesänä Kitrolla oli ihan mukavasti katsojia. Mitä enemmän yleisöä, sitä mukavempaa on myös pelaaminen. Lupaan, että tänä kesänä Ankkurit tarjoaa pesäpalloa koko rahan edestä!

5. Veikkaa kauden lkotiareenalla yöjäkuningas ja etenijäkuningas.

Kari Kellokoski: Uskoisin, että Jukka-Pekka Vainionpää ja Mikko Kanala pitävät tittelinsä.

1. Mitkä ovat tämän kauden tavoitteet? 

Matti Iivarinen: Ensin ylemmät pudotuspelit.

2. Mitä uutta on luvassa joukkueenne ilmeessä tulevalla kaudella? 

Matti Iivarinen: Voittava joukkue.

3. Veikkaa mitalikolmikko. 

Matti Iivarinen: Joensuu, Sotkamo ja jätetään tilaa yllättäjälle.

4. Veikkaa, montako pelaajaa joukkueestasi pelaa tänä kesänä Itä-Lännessä? 

Matti Iivarinen: Miehissä 2 ja A-pojissa 3