Satakuntalaiskaksikon kohtaamisessa Porin Pesäkarhut tasoitti tänään otteluvoitot lukemiksi 1-1 Rauman Lukkoa vastaan. Tiukkaa kamppailua välieräapaikasta ja Satakunnan parhaan pesäpallojoukkueen tittelistä vääntävävät joukkueet erotti tänään avausjakson yksi juoksu, kun jaksot päättyivät lukemin 1-0 (4-3, 2-2) kotijoukkueelle. Porilaisten paras oli palkintoraadin silmissä tänään Susanna Puisto ja kakkospalkittu Susanne Ojaniemi. Raumalaisjoukkueen paras oli Mirka Rintamäki ja kakkospalkittu Hanna Väisänen.

Kempeleen Kiri venyi toisen jakson voittoon viimeisen sisävuoronsa turvin ja nappasi supervuorossa voiton Viinijärven Urheilijoita vastaan jaksoin 2-1 (2-3, 3-2, 1-0). Näin otteluvoitot ovat kempeleläisille lukemin 2-0. Kirin parhaana palkittiin Terhi Pesonen ja kakkospalkinnolla Milla Haapalainen. ViU:n ykköspalkinnon sai ottelusta Noora Jantunen ja kakkospalkinnon Inka Pietilä.

Jyväskylän Kirittäret jatkoi vakuuttavia ulkopeliotteita Pirkanmaalla, kun joukkue kellisti kotijoukkue Mansen Räpsän lukemin 0-2 (0-3, 2-5). Vahvaan lukkarivireen juuri pudotuspeleihin on löytänyt Kirittärien paras Noora Patrikainen ja kakkospalkinnon sai Emma Nieminen eiliseen tapaan. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Susanna Kylä-Kause ja kakkospalkinnolla Anne Tolonen. Kirittäret johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0.

Väkevintä ulkopeliä ja jykevää sisäpeliä esitti tänään jo runkosarjan vahvasti pelannut Lapuan Virkiä, joka voitti Sotkamossa Vuokatin Vedon jaksoin 0-2 (0-12, 1-4). Koko joukkueen voimin iskeneestä lapualaisryhmästä palkittiin ykköspalkinnolla Saija-Maria Saari ja kakkospalkinnolla Elina Mäki. Vedon parhaana palkittiin Riikka Karppinen ja kakkospalkinnolla Linda Kukkohovi. Otteluvoitot tässä vaiheessa Virkiälle 2-0.

Putoamiskarsintakoitoksessa Roihu tasoitti otteluvoitot Vihdin Palloa vastaan lukemiksi 1-1 tiukan ulkopelin turvin, kun se ei antanut vastustajalle juoksuakaan ja voitti ottelun 2-0 (1-0, 3-0). Roihun parhaana palkittiin kaksi juoksua lyönyt Anna Hellsten ja kakkospalkinnolla yhden tuonut Marianne Penttinen. Vihtiläisten parhaana raati palkitsi Lotta Immosen ja kakkospalkinnolla Annika Färmin.