Pesislauantain toinen peli tänään Porissa ja viimeinen kaikkiaan käytiin Porin pesäpalllostadionilta. Pohjois-Satakunnasta ottelua järjestämään saapui Kankaanpään Maila, joka kohtasi Seinäjoen JymyJussit. Ilo järjestämisestä kuitenkin hiipui joiltakin osin päätösvihellykseen, kun vierailja haki tiukan ottelun voiton jaksoin 1-2 (5-8, 5-3, 1-2).

Ensimmäinen jakso oli hurlumhei-henkistä sisäpeliä viimeiseen vuoropariin saakka, jossa ei enää nähty lisäjuoksuja. Kankaanpään Mailan onnistujia oli kaksi juoksua lyönyt Jukka Lankinen ja kaksi tuonut Ilari Siutla. Tasaisesta vieraslaumasta kaksi juoksua löi Markku Hylkilä. Lisäksi yhden juoksun löi ja niin Markus Ojanperä kuin Juho Toivolakin.

Toisella jaksolla avausvuoro oli nihkeää, mutta sen jälkeen taas sisäpelijuhla näytti päivässä suurta roolia. Toisella jaksolla Hylkilä löi edelleen kaksi juoksua. Kankaanpään Mailan jaksovoiton takuumiehiä olivat kaksi lyönyt ja yhden tuonut Jesse Jokela sekä yhden lyönyt ja yhden tuonut Lankinen.

Supervuorossa JymyJussien Hylkilä löi ottelun viidennen juoksunsa sekä pienen kohun saattelemana Seinäjoelle palannut Jukka-Pekka Vainionpää. Kankaanpään Maila sai tehtyä yhden juoksun, mutta ei tasoitusta, kun joukkueen kavennuksen löi Lankinen ja toi Siutla.

Kolmostilanteet tasalukemin 24-24.  Mainittakoon, että molempien joukkueiden lukkarit jäivät ottelussa ilman kärkilyöntiä, kun molempien joukkueiden kärkilyöntiprosentti lähenteli kuuttakymmentä, joka on Superpesiksessä sisäpelissä hyvää tasoa. Lisäksi ilman lyötyä ja tuotua juoksua jäänyt KaMan ykköspalkittu löi kymmenen kärkilyöntiä yhtä monesta mahdollisestaan.