Seinäjoen Maila-Jussit nappasi eilen illalla arvokkaat kaksi pistettä sarjanousijoiden kohtaamisessa, kun kauden komeetta Kamattaret vierailivat Seinäjoella. Avausjakso mentiin pitkään jo kotijoukkueen komennon alla, kun joukkue takoi ensimmäisen sisävuoron aloittavaan heti kolme juoksua. Vierailija sai kavennuksen tasoittavalla vapaataipaleen avulla ja jakson viimeisessä vuorossa joukkue pääsi vieraiden ykköspalkitun Piritta Kärnän lyönnillä jo juoksun päähän, mutta seuraavalla lyöntivuorolla tasoihin ja jaksovittoon.

Toisen jakson puoliväliin kotijoukkue esitti railakasta sisäpeliä, joka tuotti kaikkinensa kuusi juoksua, joka riitti myös jaksovoittoon. Supervuorossa molemmilla oli mahdollisuus ratkaista ottelu edukseen, mutta kumpikaan joukkue ei saanut juoksua kolmostilanteesta tehtyä.  Kotiutuskisassa Salla Pollari onnistui kotiuttamaan Emmi Laineen ja Laura Rajahalme juoksutti lyönnillään kotiin seinäjokelaisten ykköspalkittu Laura Nurmelan. Kankaanpään Maila ei saanut ensimmäistäkään onnistumista aikaiseksi. Kolmostilanteet 18-20, yleisöä: 287.