Avausjaksolla Alajärven Ankkurit oli tänään jo lähellä yllätystä naapurikunta Vimpelissä, kun joukkue oli johdossa kolmannen vuoron päättävälle lähdettäessä lukemin 2-3, mutta kotijoukkue venyi kolmannen päättävällä tasoihin Mikko Rantalahden lyödessä Mikko Kanalan kotiin ja neljännen päättävällä harhaheitto auttoi Sami Haapakosken kotiin. Toisella jaksolla jaksovoitto Alajärvelle onnistui lukemin 6-7, vaikka Vimpeli oli kuronut 1-7 etumatkan kolmannen aloittavalla jo lähes kiinni. Supervuorossa vieraiden veto ei riittänyt vaan lyöjähirmu Janne Mäkelä kotiutti Tuomo Lönnmarkin. Supervuorossa Vimpelin Vedolle riitti yksi juoksu voittoon. Kolmostilanteet: 17-19, yleisöä paikallisottelussa Vimpelin asteikolla "vain" 1593.

Vimpelin Veto - Alajärven Ankkurit 2-1 (4-3, 6-7, 1-0)

II Jouni Koskela

Kiteen Pallo-90 nappasi kotikentällään tärkeät kolme pistettä puolivälieräpaikan kannalta.  Joukkue voitti kotonaan Hyvinkään Tahkon "suomi-ruotsilukemin" 2-0 (4-1, 4-1). Etenijäosasto kotijoukkueen osalta etenkin osoitti tasaisia merkkejä ja vaarallisuutta juoksuvoimaisena joukkueena. Kolmostilanteet: 18-13, yleisöä: 1680.

Kiteen Pallo-90 - Hyvinkään Tahko 2-0 (4-1, 4-1)